Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor’dan Galatasaray’a giden Adnan Esen: “Eşleşme beni duygulandırdı”

Bandırmaspor’dan Galatasaray’a giden Adnan Esen:  “Eşleşme beni duygulandırdı”

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Teksüt Bandırmaspor’un, Galatasaray ile eşleşmesi çeşitli değerlendirmelere yol açtı.

Ziraat Türkiye Kupası’nın son 16 turunda Teksüt Bandırmaspor’un, Galatasaray ile eşleşmesi çeşitli değerlendirmelere yol açtı.

Bandırmaspor’a, 1980-1981 sezonunda Beşiktaş alt yapısından, Genç Takım kaptanlığından gelip, iki sezon bordo-beyazlı takımın orta alanında mücadele ettikten sonra Galatasaray’a transfer olan Adnan Esen, eşleşmeyi şöyle değerlendirdi:

“İlk göz ağrım olarak düşündüğüm Bandırmaspor’un, Galatasaray ile eşleşmesi beni duygulandırdı. 1981-1982 sezonunun sonunda Bandırmaspor’dan Galatasaray’a transfer oldum. 1985-1986 sezonunun sonuna kadar, 4 yıl sarı-kırmızılı formayı giydim ve bu forma altında mutlu yıllar yaşadım. Şimdi ilk göz ağrım Bandırmaspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’nda eşleşti. Maç İstanbul’da oynanacak. Keşke kura sonucu maç Bandırma’da oynansaydı ve Bandırmalılar, Galatasaray’ı Bandırma’da izleyebilselerdi. Bu maçın sonucu önemli değildir. Çünkü Galatasaray ile oynamak Bandırmaspor için önemli bir prestijdir. İyi bir karşılaşma olmasını bekliyorum.”

ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı