Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspordan Aysana ziyaret

Bandırmaspordan Aysana ziyaret

Futbolcuların antremanlarını Erdek stadında yapmasını isteyen Bandırmaspor yöneticilerine, statta çim zeminde yenileme çalışmaları başladığı için izin verilemedi.

Futbolcuların antremanlarını Erdek stadında yapmasını isteyen Bandırmaspor yöneticilerine, statta çim zeminde yenileme çalışmaları başladığı için izin verilemedi.
Mücadele verdiği gurupta şampiyonluk için Göztepespor ile çekişen Bandırmaspor, geçtiğimiz yıl antreman yapmasına izin verilen Erdek stadını bu sene de kullanmak istedi.
Belediye Başkanı Aysan`ı makamında ziyaret eden Bandırmaspor Kulüp yetkilileri, geçtiğimiz yıl futbolculara, antreman yapılması kaydıyla izin verilen stadı bu senede kullanmak istedi. Bandırmaspor yöneticilerinin talebi Erdek 18 Eylül İlçe Stadının zemininde çim yenileme çalışmalarının devam etmesi nedeniyle uygun görülmedi.
Bandırmaspor yönetim kurulunda yer alan dört yönetici, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret etti. Bandırmaspor basın sözcüsü Can Gülmezgil, yöneticiler Mehmet İlban, Ertunç İşbay, Ahmet Cem Orakçı ve Teknik direktör İsmail Ertekin`den oluşan heyeti Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan makamında kabul etti.
Erdekspor`un 2010/2011 futbol sezonunda Balıkesir Marmara Gurubu 1. Amatör Kümede şampiyon olmasını kutlayan Bandırmaspor heyeti, gelecek yıl Balıkesir Süper Amatör Kümede mücadele edecek Erdekspor`a başarılar dileyip, gelecek yıl Erdekspor`un alt yapısına istendiği takdirde alt yapı desteği verileceği sözünü verdi.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin, futbolcularına geçen yıl antreman yapılması için izin verilen stadın bu sene de verilmesini isteyip, Bandırmaspor kalan 8 maçın 5`ni Bandırma`da, 3`ünü ise deplasman da yapacağını söyledi.
Bandırmaspor`a geçmişte olduğu gibi her zaman destek verdiğinin altını çizen Aysan, Bandırma ve Erdek`in birbirinden ayrılmaz bir bütün olduğunu anlattı.
Erdek stadı çim zemininin oldukça bozulduğunu anlatan Aysan, Erdek stat zeminin de yenileme çalışmaları başladığını, stadın sporculara antreman sahası olarak tahsis edilmesi halinde çim zemininde devam eden yenileme çalışmalarının aksayacağını ve 2011/2012 futbol sezonunda Erdekspor`un zemini çok bozuk ve ağırlaşmış bir sahada maçlara çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalabileceği endişesini paylaştı.
Bandırmaspor`un içte 5, dışta 3 maçın kaldığını öğrenen Aysan, Bandırma`da ki maçlardan bir kaçını izleyeceğini, gönlünden geçenin Bandırmaspor`un 1. lige yükselmesi olduğunu ifade etti.
Bandırmaspor`a geçen yıl antreman yapılması kaydıyla tahsis edilen stat zeminin maçların bitimiyle Erdek stadıyla hiç ilgilenilmediği serzenişinde bulunan Aysan, "geçen yıl maçlarınızın bitmesini takiben Erdek stadı çim zemininin bakımı için işin uzmanı personel görevlendirilseydi, çim zemin bozulmaz, dolayısıyla bu senede futbolcularınıza antreman yapması için tahsis edilebilirdi" dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı