Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmasporda yoğun çalışma dönemi

Bandırmasporda yoğun çalışma dönemi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmasporda çalışmalar, Teknik Direktör Fuat Yamanın gözetiminde sürüyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor`da çalışmalar, Teknik Direktör Fuat Yaman`ın gözetiminde sürüyor.
Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, bordo-beyazlı takımın son durumu hakkında basın toplantısı düzenledi.
Bu yıl kadrolarını, şu ana dek Ofspor`dan sağbek Aydın Kılıç ve kaleci Kılıçarslan Kopuz, Gümüşhanespor`dan santrafor Sinan Yitmez, Giresunspor`dan sağ açık Âdem Çalık, Kayseri Erciyesspor`dan sol açık Cenk Cengiz, Galatasaray`dan kaleci Emirhan Ergün ve Bozüyükspor`dan forvet Ahmet Kuru ile takviye ettiklerini vurgulayan Gülmezgil, 11 oyuncuyla da yollarını ayırdıklarını belirtti. Gülmezgil, Orhan Ovacıklı, Ergün Çakır, Musa Sinan Yılmazer, Sefa Aksoy, Özgür Çetiner, Levent Taşkın, Deniz Yıldırım, Onur Çubukçu, Turan Kuş, Doğan Şahin ve Mehmet Yılmaz`ın takımdan ayrıldıklarını bildirdi.
Önümüzdeki günlerde Kocaeli Kartepe`de 11 gün kampa gireceklerini, ikinci kamp dönemini ise Kızılcahamam`da, özel maç ağırlıklı bir programla geçireceklerini vurgulayan Gülmezgil, 27 Temmuz 2012 Cuma günü, antrenman sahalarında gerçekleştirecekleri oyuncu seçmelerine, profesyonel lisanslı 22 futbolcunun katılacağını, transferde 2-3 yeni oyuncu daha almayı düşündüklerini sözlerine ekledi.     Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false