Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmasporda sportif direktörlüğe Yılmaz Özlem getirildi

Bandırmasporda sportif direktörlüğe Yılmaz Özlem getirildi

Bordo-beyazlı kulüpte sezon sonuna dek görevini sürdürecek olan Özlem, futbolculuk yaşamı boyunca 8 yıl Ankaragücü formasını ...

Bordo-beyazlı kulüpte sezon sonuna dek görevini sürdürecek olan Özlem, futbolculuk yaşamı boyunca 8 yıl Ankaragücü formasını giymesinin ardından Manisaspor, Diyarbakırspor, Adanaspor, Bucaspor ve Göztepe formaları altında toplam 18 yıl mücadele ettiğini, futbolu bıraktıktan sonra da Ankaragücü`nde teknik direktörlük yaptığını söyledi.
Özlem`i, düzenlediği basın toplantısıyla tanıtan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Can Gülmezgil, daha önce de açıkladıkları gibi Mustafa Alper Avcı`nın, bordo-beyazlı takımdaki teknik direktörlük görevini sezon sonuna dek sürdüreceğini yinelerken, "Hedefimiz, bu yıl PTT 1. Ligi`ne yükselmektir" dedi.
Şampiyonluk için yalnız futbolcular, teknik ekip ve yönetim kurulunun çabalarının yetmeyeceğine dikkati çeken Gülmezgil, şu değerlendirmede bulundu:
"Ancak ne yazık ki, Bandırma`daki maçlarımızda seyircimiz, hakemler ve rakip takımlar üzerinde baskı unsuru oluşturamıyor. Tam tersine, zaman zaman bir anda takımımız aleyhine dönerek, futbolcularımızın moral motivasyonunu bozuyor. Oysa biz, hedeflediğimiz şampiyonluğun, ancak seyircimizle tek yürek olmamızdan geçeceğine inanıyoruz. Başarının, bir bütün olmamızla gerçekleşeceğini düşünüyoruz. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız Tepecikspor maçına tüm taraftarlarımızı davet edip, takıma destek vermeye çağırıyoruz." 
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli