Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Bandırmaspor’da parola: 3 puan

Bandırmaspor’da parola: 3 puan

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, antrenmana gelerek futbolculara baklava ikram etti

Spor Toto 1.Lig takımlarından Bandırmaspor, Samsun deplasmanı öncesi son antrenmanını yaptı. Bordo-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Samsuspor’u yenip 3 puanla dönmek istediklerini söyledi. 
Antrenman sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Gürsel, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Samsunspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını hatırlatarak şunları aktardı: “Haftanın belki en önemli maçlarından biri oynanacak. Samsunspor, son maçında deplasmanda B.Ş. Erzurumspor karşısında galip gelerek, onlarda play-off için ümitlendiler. Elbette her takımın hedefleri var, düşünceleri var her takıma saygı gösteriyoruz. Bizim de kendi hedeflerimiz var bunun için iyi hazırlanıyoruz. Önemli olan sahada oynayacağımız oyun. Bunu da geliştirerek daha iyisini ortaya koymaya çalışıyoruz. Samsun’a gittiğimizde de kendi hedeflerimiz doğrultusunda, iç saha olsun dış saha olsun maç, takım ayırt etmeden sahada ne gerekiyorsa yapılıyor. Oradan da 3 puanla dönmek istiyoruz. İnşallah döneriz.” ifadelerini kullandı. 
Belediye Başkanı Tolga Tosun’da Bandırmaspor’un antrenmanına gelerek futbolculara moral verdi ve baklava ikram etti.  
Samsun maçının önemine değinen Başkan Tosun, Samsun’u da yenip, önümüzdeki maçlarda da iyi başarılar elde edip şampiyon oluruz temennisinde bulundu. 
Tosun antrenman sonrası teknik kadro ve futbolculara baklava ikram ederek şöyle konuştu: “Ben Bandırma Belediye Başkanı olarak sizlerin yanındayım. Bandırma sizinle beraber tek yürek oldu. İnşallah önümüzdeki maçlarda da başarılar elde edeceğiz. Hepinizle gurur duyuyorum. Kulüp Başkanı ve yönetim çok özverili çalışıyorlar. Bizde her zaman yanınızdayız. Bir üst lige çıktığımızda da beraber olacağız.” dedi. 
Takım Kaptanı kaleci Gökhan Değirmenci ise Başkan Tolga Tosun’a teşekkür ederek “Bandırmaspor sahipsiz değil, biz bunun bilincindeyiz. Bizde elimizden ne gelirse onu yapacağız. Sizde pirim konusunda destek verirseniz maçlara moral ile çıkarız.” ifadelerini kullandı. 
Teknik Direktör Mustafa Gürsel’de belediye başkanına ilgileri için teşekkür ederken, lig sonunda koyduğumuz hedefe hep beraber ulaşacağız.” Dedi. 
Haber: Ahmet Pesen 
 



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor’ parola:
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli