Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmasporda KOF başladı

Bandırmasporda KOF başladı

Bandırmaspor Kulübü, Futbol Federasyonu ile işbirliği içinde Kulüp-Okul Futbolu(KOF) projesini başlattı.

Bandırmaspor Kulübü, Futbol Federasyonu ile işbirliği içinde Kulüp-Okul Futbolu(KOF) projesini başlattı. Proje kapsamında Bandırmaspor Alt Yapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı, Bandırma Sanayi sahasındaki projenin ilk adımında, sekiz ilköğretim okulunun 2001-2002 doğumlu öğrencilerine bir şölen havası içinde çalışmalar yaptırıp, oyunlar oynatıyor. Projenin ilk ayağına Korgeneral Enver Akoğlu, Bandırma İlköğretim Okulu, Ahmet Obalı İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Fatih İlköğretim Okulu, Şehit Bedir Karabıyık İlköğretim Okulu, Bandırma Ticaret Borsası İlköğretim Okulu ve Marmara İlköğretim Okulu öğrencileri katılıyor.
Projeyi hiçbir ücret almadan yürüten Ahlatlı, şunları söyledi:
"2012 yılının Ocak ayından itibaren, Futbol Federasyonu`ndan Aktuğ Sönmez`in sorumluluğunda yürüyen proje kapsamında haftanın bir günü okulların bahçelerinde, ayda bir ise bu sahada çalışıyoruz. Proje çerçevesinde Bandırma`dan 12 okul yer alıyor. İlk aşamada 8 okulla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonraki aşamada, 2003-2004 doğumlu öğrencilerden oluşan Yaman Egeli, Vecihibey, Şehit Süleyman Bey ve Esnaf ve Sanatkarlar ilköğretim okulu öğrencileriyle Bandırmaspor`a ait sahada çalışacağız. Proje kapsamında Futbol Federasyonu tarafından 10 top ve öğrenciler için fosforlu yelekler gönderildi."
Bandırmaspor Kulübü Altyapı Sorumlusu Faruk Ahlatlı, projenin amacının, profesyonel-amatör kulüplerin tabanları için 10 yaşındaki genç yeteneklerin ortaya çıkarılması olduğunu belirtti.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli