Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da Yusuf Şimşek dönemi

Bandırmaspor´da Yusuf Şimşek dönemi

Bandırmaspor´da, Feyyaz Uçar´ın istifasıyla boşalan teknik sorumluluğa Yusuf Şimşek getirildi. Şimşek ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Genel Kaptan Kayhan İpek ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Yusuf Şimşek, ?Geçtiğimiz hafta oynanan Balıkesirspor maçını oynanmamış kabul ediyoruz. Bu maç artık geride kaldı. Artık yeni bir beyaz sayfa açıyoruz. Yıllardır bu ligde görev yapıyorum. Mustafa Denizli´nin yardımcı antrenörü olarak Rizespor´u şampiyon yaparak Süper Lig´e çıkardık. Antalyaspor´un başında teknik sorumluluk yaptığım dönemde şampiyonluğa ulaştık. 1TFF 1. Ligi´ndeki akımlar ve oyuncuları çok iyi tanıyorum. Küçük sıkıntılarımız var. Bunları mutlaka aşacağız. Cumartesi günü Şanlıurfaspor ile kendi evimizde oynayacağımız maça küskün olan tüm taraftarlarımızı çağırıyorum. Bu maçın bizim için milat olacağına ve futbol alanından üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum.?
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş da, Balıkesirspor yenilgisinin ardından kötü bir hafta sonu geçirdiklerine dikkat çekerken, ?Balıkesirspor maçında takımımıza destek vermek için gelenler ve tüm Bandırmalıları üzdüğümüz için biz de üzgünüz? dedi.
Şimşek´in, yardımcı antrenör olarak Ali Postacı, Gökhan Kılavuz, Erhan Namlı, Şaban Özdeş ve kaleci antrenörü Aydın Gencer ile birlikte çalışacakları açıklandı.
Haber : Taygun Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli