Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da yeniden Elmastaş dönemi

Bandırmaspor´da yeniden Elmastaş dönemi

Elmastaş´a 130, Karlahan´a 103 oy çıktı

Bandırmaspor Kulübü´nün olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden Erhan Elmastaş seçildi.

Barış Manço Kültür Merkezi´nde, Halit Sezgin´in divan başkanlığı, Tolga Pelin ve Bora Özyvalı´nın yazmanlıklarında gerçekleşen genel kurulda Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza´nın desteklediği Erhan Elmastaş´ın listesine 130, Göksel Karlahan´ın listesine ise 103 oy çıktı.

CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Av. Namık Havutça´nın da izlediği genel kurulda, Erhan Elmastaş´ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Ömer Beyaz, Erol Rüzgar, Ertunç İşbay, Adnan Tuksal, Ümit Babacan, Egemen Öncel Özhuy, Volkan Gözükara, Bora Öziş, Bilgen Süngü, Kadir Bora Keskinler, Galip Akgün, Gökhan Yankol ve Hasan Çakmak.

Denetim Kurulu asil üyeliklerine Ozan Onur, Recep Kılıç ve Hasan Gürhan seçildi.

KAYBEDEN LİSTE

Göksel Karlahan´a ait olup seçimi kaybeden yönetim kurulu listesinde Talip Yıldız, Ramazan Muslubaş, Mülkü İnci, Niyazi Güler, İhsan Turgut, Mehmet Doğan, Ömer Aksoy, Aydinç Aydemir, Adem Yılmaz, Mehmet Özbek, Hüseyin Kaplan, Emin Ayöz ve Talat Evren; denetleme kurulunda ise Münir Atlı, Abdullah Alkay ve Mehmet Aslaner bulunuyordu.

MİRZA´DAN ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

Genel kurulda bir konuşma yapan Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza, Sivasspor´un geçen yılki sloganı olan ?Bir arkadaşa bakıp çıkacağız?ı ilke edindiklerini vurgularken, önümüzdeki sezon 2. Türkiye Ligi´nde şampiyon olarak yeniden TFF 1. Ligi´ne döneceğiz? dedi. Belediye Başkanı olarak kulübe her zaman maddi-manevi desteğini sürdürdüğünü belirten Mirza, ?Anlamak mümkün değil. Bazı kişiler, kulübe sahip çıkmam gerektiğini söyleyerek eleştiriyor. Sahip çıkıyorum, bu kez de ?Belediye Başkanı, kulübe bu kadar karışmamalı´ diyorlar? diye konuştu.

Mirza, Bandırmaspor Kulübü´ne kalıcı gelir kaynakları yaratma çabası içinde olduklarını sözlerine ekledi.

Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli