Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da yeni teknik direktör İsmail Ertekin

Bandırmaspor´da yeni teknik direktör İsmail Ertekin

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, birlikte düzenledikleri basın toplantısında Zafer Biryol´la karşılıklı olarak sözleşmeyi feshedip, yollarını ayırdıklarını, teknik direktörlüğe, daha önce bordo-beyazlı takımda 2

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, birlikte düzenledikleri basın toplantısında Zafer Biryol´la karşılıklı olarak sözleşmeyi feshedip, yollarını ayırdıklarını, teknik direktörlüğe, daha önce bordo-beyazlı takımda 2,5 yıl çalışan ve takımı 3. Lig´den, 2. Lig´e yükselten İsmail Ertekin ile 1,5 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladılar. Kendisi dahil dört kişilik bir ekiple çalışacağı bildirilen Ertekin, Bandırmaspor´la ilk çalışmasını yaptı.
Bordo-beyazlı takımın teknik direktörü Ertekin, Bandırmaspor´a yeni bir heyecan getirerek başarılı olmak amacıyla geldiğini belirtirken, şunları söyledi:
?Bandırmaspor, kağıt üzerinde kaliteli oyunculardan kurulu bir takım ama bu kaliteyi puan cetveline yansıtamadı. Oyuncularımın düşüncelerini değiştirip, öncelikle çabuk oynamalarını sağlamaya çalışacağım. Başarıya ve kazanmaya aç bir takım yaratmak istiyorum.?
Bu arada Bandırmaspor´da İstanbulspor deplasmanının ardından soyunma odasında disiplinsiz davranışlarda bulunduğu belirtilen Hakkı İsmet´e, para cezası verildiği bildirildi.
Bu arada, geçtiğimiz günlerde sportif menajer Serdar Samatyalı ile yollarını ayıran Bandırmaspor Kulübü´nde ?genel kaptanlık? kurumunun oluşturulup, bu görevlere Göksel Karlahan ve Kayhan İpek´in getirildiği belirtildi. Haber : Önder BALIKÇI



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli