Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor´da yeni başkan Erhan Elmastaş

Bandırmaspor´da yeni başkan Erhan Elmastaş

Bandırmaspor, olağan genel kurulunu yaptı. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Kılkışlı, görev kabul etmeyince tek listenin katıldığı yönetim kurulunun oylaması sonunda başkanlığa işadamı, CHP Meclis üyesi Erhan Elmastaş seçildi. Elmastaş, 80 üyeni

Bandırmaspor, olağan genel kurulunu yaptı. 8 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Kılkışlı, görev kabul etmeyince tek listenin katıldığı yönetim kurulunun oylaması sonunda başkanlığa işadamı, CHP Meclis üyesi Erhan Elmastaş seçildi. Elmastaş, 80 üyenin de oyunu aldı.
Yavuz Demiralay, Olcay Çamoğlu ve Serkan Keskinler´in oluşturduğu divan ile başlayan kongre, saygı duruşuyla sürdü. Söz verilen Mehmet Kılkışlı, 8 yıllık başkanlık dönemini değerlendirirken şunları söyledi: ´´ Bu yıllar içinde iki şampiyonluk yaşadık. Ekip olarak yorulduk. Kapı kapı dolaşıp para toplamadık. Bandırmaspor´umuzu ele güne rezil etmediği ve yeni yönetimin kurulma aşamasında bordo-beyazlı kulübe sahip çıktığı Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya teşekkür ediyorum. Kendisini onursal başkan olmasını istiyorum´´ dedi.
Bazı üyelerin verdiği önergeyle Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırmaspor´un onursal başkanlığına seçildi. Mirza, ? Benim böyle bir talebim olmadı. Onursal başkan olmak için büyük işlere imza atmam gerekiyor. Ben ancak fahri başkan olabilirim. 8 yıldır özveriyle görev yapan Kılkışlı ve ekibine teşekkür ediyorum. Yeni yönetim listesinde siyasetçi var ama siyaset olmayacak. Dayanışmayı kurduk, güzel bir yönetim oluştu. Bu takımın belediye olarak devamlı arkasında olacağız. Hepimiz Bandırma partisi için bir araya geldik. Tüm partilerin ilçe başkanlarına olumlu yaklaşımları için teşekkür ederim. Kılkışlı başkandan yeni takviyelerle devam etmesini istedim. Ancak yorulduğunu söyleyerek kabul etmedi. Biz de Bandırmaspor´u sahipsiz bırakmamak için elimizi taşın altına soktuk. Kulübe yeni kaynaklar yaratarak sabit gelirlerimizi artıracağız. Sizlere şampiyonluk sözü vermiyorum. Çünkü yükümüz oldukça ağır. Otopark gelirlerimiz bizim için büyük önem taşıyor. Burayı elimizden alırlarsa işin içinden çıkamayız. Bu konuda AK Partili üyelerimize büyük sorumluluk düşüyor. Taraftarlarımıza da görev düşüyor. Geçen yıl tüm maçlarımıza 30 bin seyirci gelmiş. Bu sayıyı çok arttırmamız gerekiyor. ? diye konuştu.
Taraftarlar adına söz alan Fatih Mercan, Kılkışlı ve ekibine teşekkür ederek, ?Dengeli bir liste olduğunu görüyoruz. Tüm siyasiler bu yönetimde olduğuna göre kulübe sabit gelirler yaratmanın önünde hiçbir engel kalmadı. Yönetim kurulunun üye sayısını artırmasını ve alt yapıya önem vermesini istiyoruz. ? dedi.
80 üyenin katıldığı seçimler sonunda Bandırmaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Erhan Elmastaş üyelere kısa bir teşekkür konuşması yaptı.
Elmastaş´ın başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.
Mehmet Kılkışlı, Ozan Onur, Murat Ercili, Yakup Ataş, Adnan Tuksal, Ahmet Edin, Bahadır Çolak, Tolga Tosun, Hüseyin Baş, Göksel Karlahan, Ozan Tüm, Mülkü İnci, Gökhan Yankol, Mehmet Özbek, Orhan Demir.
Denetim Kurulunda ise Yavuz Demiralay, Metin Yalçınkaya ve İhsan Şen´e görev verildi.
Haber : Ahmet Pesen



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı