Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor´da iki yeni transfer daha

Bandırmaspor´da iki yeni transfer daha

Bandırmaspor´da transfer çalışmaları sürüyor.

Bandırmaspor´da transfer çalışmaları sürüyor. Bordo-beyazlı kulübün transfer komitesi, Şehit Piyade Er Şener Sosyal Tesisleri´nde düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor´dan 21 yaşındaki Furkan Soyalp´i renklerine bağlarken, Brezilyalı orta alan oyuncusu Daniel Costa ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş´ın da hazır bulunduğu imza töreninde bilgi veren basın sözcüsü Bilgen Süngü, iyi mücadele verip sonuca giden ve puan toplayan bir takım oluşturmaya çaba harcadıklarını vurgularken, şunları söyledi:
?Şu ana dek alt yapımızdan profesyonel yaptığımız Hüseyin Pala´yı orta alanımıza kazandırdık. Ümit Milli Takımlarında forma giyen Bursaspor kalecisi Okan Kocuk´u, orta alanımıza Emirhan Aydoğan´ı ve kiralık olarak Furkan Soyalp´i aldık. Sağbek Ömer Kandemir´i Antalyaspor´dan, Yiğit ve İsmail Gökoğlan´ı Balıkesirspor´dan, Atabey Çiçek´i Gençlerbirliği´nden transfer ettik. Ayrıca kadromuzu Brezilya 2. Ligi´nden stoper Brinner Henrigue, libero Marino da Silva, Brezilya Seri A´dan, orta alanımıza 10 numara konumunda Daniel Costa´yı aldık. Böylece kadromuza önemli nokta transferler yaptık. Önümüzdeki günlerde de, sol bek, sol ön ve forvete üç oyuncu alacağız. Bu oyunculardan biri veya ikisi yabancı olabilir. Bu transferlerle ilgili girişimlerimiz sürüyor.?
Süngü, Bandırmaspor´un teknik ekibinde yer alan bir hocamızı da geçtiğimiz günlerde Fransa´da oynanan Avrupa Kupası maçlarına göndererek, oyuncu izlemelerini sağladıklarını sözlerine ekledi.
Bandırmaspor, yarın Bolu´da kampa girecek. Haber : Ahmet Pesen



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli