Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor´da hedef 3 puan

Bandırmaspor´da hedef 3 puan

Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza: ?Net bir galibiyet bekliyorum?

2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, 10 Eylül 2017 Pazar günü, Bandırma´da oynayacağı Niğde Belediyespor maçının hazırlıklarını ?mutlaka üç puan? parolasıyla sürdürüyor.
Bandırma Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı Dursun Mirza, takıma ve teknik heyete güveninin tam olduğunu vurgularken, ?İyi bir takım kurduk. Ligin ilk haftasında, deplasmanda Silivrispor´u 3-1 yendik. Bu çıkışımızı Niğde Belediyespor önünde de sürdürmek istiyoruz. Karşılaşmadan net bir galibiyet bekliyorum? dedi.
Gruplarında Karşıyaka, Bugsaşspor, Sakaryaspor, Altay ve Şanlıurfaspor gibi güçlü takımların da bulunduğuna dikkat çeken Mirza, ?Şu anda teknik direktörümüzün istediği stoper mevkiinde oynayan bir oyuncuyu kadromuza katmak üzereyiz? dedi.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş da Niğde Belediyespor maçını mutlaka kazanmak istediklerine işaret ederken, son olarak Menemenspor´dan Haluk ve Başakşehir Spor Kulübü´nden Hüseyin´i renklerimize bağladık. Hocamızın istediği stoper oynayan kaliteli bir futbolcuyla da yüzde 99 anlaştık? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor hedef puan
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu