Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor´da eksikler düşündürüyor

Bandırmaspor´da eksikler düşündürüyor

Sivasspor maçı gelirleri Emniyet Teşkilatı´na bağışlanacak

Bandırmaspor´da Feyyaz Uçar´ın Teknik Sorumlu olarak takımın başına geçmesinin ardından 5 haftadır yenilmeyen takım, önümüzdeki hafta kendi evinde Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Yeni Malatyaspor´u deplasmanda 1-0 mağlup eden Bandırmaspor´da sakat ve eksik oyuncular Sivasspor maçı öncesi Feyyaz hocayı düşündürüyor.
Bandırmaspor tesislerinde basın toplantısı yapan, Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ve Teknik Sorumlu Feyyaz Uçar, takımın durumu ile ilgili bilgiler verdi.Cumartesi akşamı İstanbul´da yapılan terör saldırısını kınayan Uçar ve Süngü, teröre karşı birlik, beraberlik mesajı verdi. Süngü, Sivaspor maç biletleri 10 liradır. Maçın net hasılatını Polis Teşkilatına bağışlayacağız. Malatya´da taraftarlarımıza yapılan taşlı saldırıyı kınıyoruz. Malatyaspor yönetimi ve başkanına teşekkür ediyoruz. ?Mevzu vatansa biz birlikteyiz´ sloganıyla Sivasspor ile maça çıkacağız.? dedi
3 eksik oyuncu ile maça çıkacaklarını belirten Süngü ?Kıvanç, 6 maç cezalı. Marino sakat ve Doğan´ın da ayak parmağında çatlak var. Taraftarımızdan destek bekliyoruz. Herkesi maça davet ediyoruz. ?Sen yoksan bir eksiğiz´ diyoruz.? diye konuştu.
Sivasspor maçı öncesi 3 eksiklerinin önemine değinen Uçar,? Terör saldırısında hayatını kaybedenlere baş sağlığı diliyorum. Bu terör belasından el ele vererek kurtulacağız. Önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Dolayısıyla lideri yenmiş olduk. Bu hafta önemli eksiklerimiz var. Sivasspor´un orta sahası güçlü. Bana göre ligin en iyi takımı diyebilirim. Zor bir maç olacak. Bizim puana ihtiyacımız var. Bu maça galibiyet için çıkacağız.? dedi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uçar, takımın savunma konusunda yaşadığı sorunları da gündeme getirerek ?Defansif hatalarımız devam ediyor. Takım savunmasını tam olarak yapamıyoruz. Defans önden başlayıp kademe kademe geri gelecek. Maçı kazanacak pozisyon da üretiyoruz. Bunları değerlendirmeliyiz? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false