Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor´da coşkulu vefa gecesi

Bandırmaspor´da coşkulu vefa gecesi

Bandırmaspor Kulübü´nün ?vefa, birlik ve beraberlik gecesi? coşkulu geçti.

Bandırmaspor Kulübü´nün 50 yılı nedeniyle düzenlediği  ?vefa, birlik ve beraberlik gecesi? Grand Asya Oteli´nde yapıldı.

CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm ve Ahmet Akın, Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Mustafa Çulcu, bordo-beyazlı takımın eski-yeni futbolcuları ile kadın hentbol takımının yanı sıra kalabalık bir konuk topluluğunun katıldığı gecenin açış konuşmasını yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor´u kurumsallaştırmak ve marka değerini yükseltmek için çaba harcadıklarını vurgularken, Başarının sırrı güç birliği yapmaktan geçiyor? dedi. Elmastaş, sportif başarının yanında, kulübe acil gelir kaynakları kazandırma projeleri içinde bulunduklarını sözlerine ekledi.

Ardından konuşan Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel, Bandırmaspor ve Banvitspor başta olmak üzere zengin sportif etkinliklerle Bandırma´nın bir ?spor kenti? olduğunu vurgularken, ?Bu yıl, el ele verip kenetlenerek, Bandırmaspor´u 1. Lig´e yükselteceğiz? diye konuştu.

Bandırmaspor Kulübü´ne ?İSO 9001? belgesinin de verildiği gecede kulübe gelir amacıyla açık artırmaya çıkarılan Bandırmaspor futbolcularının imzaladığı formayı 11 bin 500 liraya Kamil Yaşar Apaydın, Cumhurbaşkanlığı gravür sanatçısı Cemal Akyıldız´ın yaptığı ?Bandırma Vapuru? gravürünü 100 bin liraya Baştaş Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Baş aldı.

Geceye Ferhat Göçer, şarkılarıyla renk kattı.

Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli