Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´da 50 yıl sonra ilk bayan yönetici

Bandırmaspor´da 50 yıl sonra ilk bayan yönetici

1965 yılında kurulan Bandırmaspor, 50 yılın ardından ilk bayan yöneticisine kavuştu.

1965 yılında kurulan Bandırmaspor, 50 yılın ardından ilk bayan yöneticisine kavuştu. Melisa Demirhan, Erhan Elmastaş´ın başkanlığındaki, 14 kişiden oluşan bordo-beyazlı kulübün yönetim kurulunda, tarihinde ilk kez bayan yönetici olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Görev paylaşımı sonunda, Bandırmaspor Kulübü´nün hentbol şubesi sorumluluğuna getirilen Demirhan, şunları söyledi:
?1980 yılında, Gaziantep´te doğdum. Ancak 4 yaşından bu yana Bandırma´da yaşıyorum. Bu nedenle kendimi Bandırmalı hissediyorum. Bayan hentbol takımımızda mücadele veren bayan kardeşlerime destek amacıyla Bandırmaspor Kulübü yönetiminde yer almaya karar verdim. Yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımla birlikte uyum içinde çalışıyorum.?
Sporu çok sevdiğini vurgularken, ?7 yaşında bir erkek çocuk annesi olarak, spor ve futboldan uzak kalmam mümkün değil? diyen Melisa Demirhan, şu değerlendirmede bulundu:
?Sporun, önemini vurgulamaya gerek yok. Spor, çocukların, gençlerin ve herkesin kötü alışkanlıklardan uzak kalmasının en etkili yoludur. Resim, sinema, müzik başta olmak üzere nasıl ki sanat dalları, toplumun ruhunu yansıtırsa, bunlardan farklı olarak spor da, toplumu bütünleştirir. Birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirir.?
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema-Televizyon Bölümü mezunu olan Demirhan, şunları söyledi:
?Sorumluluğunu üstlendiğim Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı, 2. Lig´de mücadele veriyor. Kendi evimizde oynamamız gereken maçları, Bandırma´da salon bulunmaması nedeniyle Erdek Spor Salonu´nda yapıyoruz. Takımımız, oynadığı iki maçtan birini kazandı, diğerini kaybetti. Önümüzdeki maçlarda başarılı sonuçlar alarak, zirve mücadelesi vereceğimize inanıyorum. Futbol takımımızın başarısı için de üzerime düşen tüm görev ve sorumlulukları yerine getireceğim. Pazar günü kendi evimizde oynayacağımız Sarıyer maçını da kazanacağımızı düşünüyorum. Bordo-beyazlı takımımızın, yıllardır özlediği 1. Lig hayâlini bu yıl gerçekleştireceğine inanıyorum?
Bandırma´da kurulu ?İyi ki Varsın Derneği?nin yönetim kurulu başkanlığını da yürüten Demirhan, Bandırmaspor´un maçlarına bayan seyircileri beklediklerini de sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli