Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor’a 3 milyon liralık yeni antrenman sahası

Bandırmaspor’a 3 milyon liralık yeni antrenman sahası

Örnek Sanayi Sitesi’ndeki Bandırmaspor tesislerinde yapılacak antrenman sahasının; rüzgâr kesici panelleri, otomatik sulama sistemleri ve çevre düzenlemesi ile futbolcuların daha sağlıklı bir şekilde maçlara hazırlanmasına imkân s

Örnek Sanayi Sitesi’ndeki Bandırmaspor tesislerinde yapılacak antrenman sahasının; rüzgâr kesici panelleri, otomatik sulama sistemleri ve çevre düzenlemesi ile futbolcuların daha sağlıklı bir şekilde maçlara hazırlanmasına imkân sağlayacağı kaydedildi.  Antrenman sahası için pazartesi günü çalışmalara başlayacağı bildirildi. 3 milyon liralık yatırımla yapılacak sahanın 3 ayda tamamlanması planlanıyor. Yeni antrenman sahasının giderleri Beyçimento Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez tarafından finanse edilecek. 
 Yapılması planlanan yeni idman sahasıyla ilgili konuşan Beyçimento Bandırmaspor Başkanı Onur Göçmez şunları söyledi: "Göreve geldiğimiz günden bu yana sportif başarılar kazanmanın yanı sıra imkanlar ölçüsünde tesisleşme yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Futbolcu sağlığını korumak, maçlara daha iyi hazırlanabilmek ve bakım çalışmalarını daha rahat organize edebilmek için 2. bir antrenman sahasına ihtiyacımız vardı. Geçen yıl şu an kullandığımız saha yeniden düzenlenmişti"
Haber : Tufan Dalgıç



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı