Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor´a stat şoku

Bandırmaspor´a stat şoku

Cumartesi günü uzun bir aradan sonra 17 Eylül stadında düzenlenen sezon açılışı karşılamasında Gölcükspor´u konut eden Bandırmaspor, zeminin azizliğine uğradı.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan, sahanın bozuk zemini dolayısıyla hem kendisinin hem de futbolcuların adeta şok yaşadığını belirterek sahanın futbol oynamaya uygun olmadığını söyledi. 2 oyuncu takviyesi yapılma olasılığı olduğunu aktaran Yenikan, ? şu an takımdan memnunum, bir iki eksiğimiz var. 1 forvet ve bir de orta sahada 10 numara oynayacak oyuncu var ama çokta ihtiyacımız yok 10 numaraya ihtiyaç duyulan bir oyun oynamıyoruz. 3 büyüklerden olan bu isim olursa alacağız.? dedi.
?3 AYDIR BAKIM YAPILMAMIŞ?
Sahayı gördüğünde adeta şoka uğradığını anlatan Yenikan, saha zeminin iyileştirilmesi konusunda yetkilileri göreve çağırdı. Yenikan, ? Ben bu sahanın sorumlusu olsam istifa ederim. Adamlar ne pas yapabiliyor ne de başak bir şey. 3 aydır ne bakım var ne de bir şey. Ben bunu kabul etmiyorum. Bu saha bu saten sonra düzelmez. Bu sahaya Barcelona´yı getir şampiyon olamaz. Bu sahada top oynamak şuanda imkânsız. Bu sahada düşmemeye oynarsın. Yapacak olan ekip gelsin ya da yapamayanlar bizle konuşsunlar. Eksikleri telafi edelim bir şey yapalım bu saha böyle olmaz. Birilerinin yapamadığı işin ceremesini biz çekmeyelim. Herkesi göreve davet ediyorum. Sorumlular sorumluluklarını bilsin. Biz 3-5 maç kötü gittiğimiz zaman istifa edip gidiyoruz. Bu saha ne olacak? Futbol bu sahada oynanıyor.
Bu sahayı ya adam gibi yapın, yapamıyorsanız da yapan birisi gelsin deyin ya da biz yapamıyoruz buraya 2 tane adam alın deyin. Kulübün el atması lazım o zaman işiniz ne?? diye konuştu. Haber : Tufan Dalgıç



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor stat şoku
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli