Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Yönetimine Otopark Tepkisi

Bandırmaspor Yönetimine Otopark Tepkisi

Mehmet Kılkışlının başkanlığındaki Bandırma spor Kulübü Yönetim Kurulunun, 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Haydarçavuş Camii karşısındaki otoparktaki araçlardan,

Mehmet Kılkışlı`nın başkanlığındaki Bandırma spor Kulübü Yönetim Kurulu`nun, 1 Temmuz 2013 tarihinden itibaren Haydarçavuş Camii karşısındaki otoparktaki araçlardan, 15 dakikayı aşmayan süreler için ücret alınmaması kararını kaldırarak, ücret almaya başlaması, Bandırmalılar ve balıkçı esnafının tepkilerine yol açtı. Vatandaşlar ve esnaf, başka kentlerde olduğu gibi Bandırma Belediyesi`nce kiralanan diğer cadde ve sokaklardaki otopark uygulamasında, 15 dakikalık süreler için ücret alınmadığına dikkati çekerken, şunları söylediler:
"Yine belediye tarafından, Bandırmaspor  Kulübü`ne kiralanan Haydarçavuş Camii`nin karşısındaki otoparkta bu uygulamaya son verilmesini anlayamıyoruz. Bildiğimiz kadarıyla, bu otopark, Bandırmaspor Kulübü`ne kiralanırken, encümende, bu otoparka giren araçlardan 15 dakikayı aşmayan süre için ücret alınmaması kararı verilmişti. Bu karara rağmen Bandırmaspor Kulübü yönetiminin, encümen kararına aykırı bir uygulama yapması mümkün değildir. Kaldı ki, böyle bir encümen kararı olmasa bile Bandırmaspor Kulübü yöneticilerinin, vatandaşların ekonomik durumlarını göz önüne alarak, böyle bir uygulama getirme hakkı olamaz. Bandırmaspor yönetimini, bu uygulamadan hemen dönmeye çağırıyoruz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı