Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor tesisleri açıldı, TEKSÜT’le anlaşma imzalandı

Bandırmaspor tesisleri açıldı, TEKSÜT’le anlaşma imzalandı

Bandırmaspor Kulübü’nün “Cinçukuru Tesisleri” ismini verdiği tesisler, organize sanayi bölgesinde törenle açıldı. Ardından Gönen merkezli faaliyet gösteren TEKSÜT firması ile isim ve göğüs sponsorluğu imza töreni yapıldı.

Bandırmaspor Kulübü’nün “Cinçukuru Tesisleri” ismini verdiği tesisler, organize sanayi bölgesinde törenle açıldı. Ardından Gönen merkezli faaliyet gösteren TEKSÜT firması ile isim ve göğüs sponsorluğu imza töreni yapıldı.
Törenlere Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Gençlik Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, AK Parti Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve bordo-beyazlı taraftarlar katıldı.
TESİS AÇIŞ TÖRENİ
Önce kulüp idari binası ve inbordo binasının açılışı gerçekleşti.
ONUR GÖÇMEZ KONUŞUYOR
Törenin ilk konuşmasını yapan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, bu tesislerin nesilden nesle geçip, daha da büyüyeceğine inandığını belirterek, “Tesisleşmede önemli adımlar atıyoruz. Buradan müjdelemek isterim ki, bu tesisin hemen yanında, futbolcularımızın aileleriyle birlikte kalabileceği 42 yataklı konaklama tesisinin de inşaatını başlatıyoruz” dedi.
TOLGA TOSUN KÜRSÜDE
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırmaspor tesislerinin yapımını kulüp başkanı Onur Göçmez’in cebinden harcamalarla gerçekleştirdiğini belirterek, “Bandırmaspor, bu tesisleriyle spor okulu olma yolunda hızla ilerliyor. Burasının kısa sürede spor okulu ve kampüs durumuna geleceğine inanıyorum. Dilerim yeni stat işimiz de çözümlenir. Onur Göçmez’i yürekten kutluyorum. Ona desteğim hem arkadaşı hem de belediye başkanı olarak sürecektir. Bu arada Bandırmaspor’a isim ve göğüs sponsoru olan TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’a da teşekkür ediyorum” dedi.
KAYMAKAM AKSAKAL KONUŞUYOR
Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal da konuşmasında, Bandırmaspor’un köklü bir spor kulübü olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bir Anadolu takımı olan Bandırmaspor ile gurur ve onur duyuyoruz. Burada kulüp başkanı Onur Göçmez’in büyük özverisi ile hizmete giren tesislerin kulübe büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Bandırmaspor, yöneticileri ve taraftarlarıyla örnek bir kulüp. Bu arada kulübe isim ve göğüs sponsoru olan TEKSÜT’ü de kutluyorum.”
Ardından kurdele kesimiyle tesisler hizmete açıldı.
Açılışa İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın da kutlama mesajı gönderdi.
TEKSÜT’LE İMZA TÖRENİ
Törenin ardından Bandırmaspor’un isim ve göğüs sponsoru olan TEKSÜT firmasıyla 2+1 yıllık dönemi kapsayacağı açıklanan imza töreni yapıldı.
Tesislerdeki yeni basın salonunda gerçekleşen imza törenine Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık ve TEKSÜT Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi Mert Özmen katıldılar.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, “TEKSÜT, daha önce de Banvit Basketbol Kulübü’nün sponsoruydu. O zamanlar bunu çok takdir etmiştim. Şimdi Bandırmaspor’umuza sponsor oldular. Gönen’in ve bölgemizin çok önemli bir markası olan TEKSÜT’ün sponsorluğu bize büyük mutluluk ve gurur veriyor” dedi.
TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık da “Bandırmaspor ile iyi bir iş birliği olacağına inanıyorum. Başlangıç yaptığımız bu iş birliğinin uzun yıllar süreceğini düşünüyorum” diye konuştu.
Sponsorluk anlaşması Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ve TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık imzaladı.
Ardından Göçmez, Arınık ve Mert Özmen’e, Bandırmaspor’un bu sezon giyeceği yeni formaları armağan etti.
TESİSLER HAKKINDA BİLGİ
Bandırmaspor’un, “Cinçukuru Tesisleri” ismiyle açılan tesisleri hakkında şu bilgiler verildi.
KULÜP İDARİ BİNASI
34 günde tamamlanıp, çelik yapıdan oluşan, 215 metre karelik alanda basın ve imza odası yer alıyor. 80 metre karelik basın odasının 50 kişilik kapasitesi bulunuyor. Aynı binada ayrıca başkanlık ofisi, 3 idari personel odası ve 1 mutfak da yer alıyor.
İNBORDO BİNASI
34 günde tamamlanan bu binada da çelik konstrüksiyon tarzında yapıldı. 285 metre karelik alanda soğuk ve sıcak ikram yapılabilecek kafe, 1 kütüphane ve çalışma ofisi, kupa teşhir standı, 32 kişi kapasiteli izleme, oyun ve hobi alanı, 25 kişilik yemek masası, video oyun alanı, 2 adet bilardo masası, 2 adet langırt ve merkezi ses sistemi bulunuyor.
Dış mekânda ise 200 metre karelik hobi bahçesi yer alıyor. Bu bahçede 3 kamelya ve barbekü alanı yer alıyor. Haber: ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı