Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: Devre arasında 3-4 yeni transfer yapacağız

Bandırmaspor Teknik Direktörü Avcı: Devre arasında 3-4 yeni transfer yapacağız

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, kendi evlerinde uğradıkları 3-2lik Tepecik A.Ş. yenilgisini değerlendirirken, Farklı kazanabileceğimiz maçı kaybettik dedi

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı, kendi evlerinde uğradıkları 3-2`lik Tepecik A.Ş. yenilgisini değerlendirirken, "Farklı kazanabileceğimiz maçı kaybettik" dedi.
Sezon başından beri savunmanın arkasına atılan toplarda sıkıntı yaşadıklarını, bu maçta da yine bu şekilde golleri filelerinde gördüklerini vurgulayan Avcı, şunları söyledi:
"1-0 önde bitirdiğimiz ilk yarıda girdiğimiz diğer pozisyonları değerlendirebilsek, ilk 45 dakikayı 3-0, 4-0 ile kapatabilirdik. İkinci yarının hemen başında iki mutlak gol pozisyonunu daha gole çeviremedik. Daha sonra savunma hatalarımız, rakibimizin gollerini getirdi. Bu arada Serdar Samatyalı`nın kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalmamız da yenilgimizi hazırladı."
Ligin devre arasında takımlarına 3-4 yeni oyuncu transfer edeceklerine işaret eden Avcı, "Önümüzde daha çok maç var. Şampiyonluk mücadelemizi sonuna dek sürdüreceğiz" dedi.
Avcı, Sezai Demircan ile ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:
"Bu futbolcuyla yollarımız ayırmadık. Ancak Sezai`yle yaptığımız görüşmede, kendisinden, sezon başından bu yana istediğimiz verimi alamadığımızı belirttik. Ailevi sorunları bulunan bu futbolcumuzla bir süre sonra yeniden masaya oturarak, son kararı vereceğiz."
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false