Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman: Daha da farklı kazanabilirdik

Bandırmaspor Teknik Direktörü Fuat Yaman: Daha da farklı kazanabilirdik

Bandırmasporun Teknik Direktörü Fuat Yaman, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 4-1 galip geldikleri Güngören maçını değerlendirdi.

Bandırmaspor`un Teknik Direktörü Fuat Yaman, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda 4-1 galip geldikleri Güngören maçını değerlendirdi.
 Yaman, şunları söyledi: 
``Hafta sonu zorlu bir takımla oynadık. Maçın zor geçeceğini düşünüyorduk. İlk 10-15 dakika kendimizin de hatalarıyla maçı biraz daha zor duruma getirdik.
 Fakat golden sonra hem zekâmızı, hem karakterimizi, hem de isteğimizi maksimum düzeye kadar çıkarabildiğimiz bölümler oldu. Daha sonra maç, bizim istediğimiz şekle girdi. İlk yarının son 20 dakikasında çok ciddi bir baskı kurduk. O dönemde maçı da lehimize çevirdik ve devreyi 2-1 önde kapadık. Bir önceki haftadan Fethiyespor maçında 2-0 öndeyken yaptığımız hataları rüzgâra karşı oynamamıza rağmen, bu kez yapmadık. 
İkinci yarıda da 45 dakika boyunca hem çok dikkatli, hem de çok akıllı oynadık. Maçtan hiç kopmadık. Sayıyı da arttırabilecek kadar pozisyonumuz oldu. 
Güngören karşısında iyi yaptığımız şeylerin çok fazla olduğunu söyleyebiliriz.  Kısacası zor bir deplasmandan kazanmanın ötesinde verdiğimiz görüntüler umutlarımızı arttırdı diyebiliriz."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli