Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırmaspor son haftalarda tel tel dökülüyor

Bandırmaspor son haftalarda tel tel dökülüyor

Bandırmaspor: 0 Keçiörengücü: 2

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, 17 Eylül Şehir Stadyumu’nda karşılaştığı Keçiörengücü’ne 2-0 yenildi. 

Konuk ekibin gollerini 59 ve 71. dakikalarda Emeka Friday Eze attı. Bu sonuçla Keçiörengücü puanını 44’e çıkartırken Bandırmaspor 55 puanda kaldı.  

Son haftalarda alınan başarısız sonuçlar, Bandırmaspor’un sıralamasını da olumsuz yönde etkiledi. 

35.haftaya 3’üncü sırada giren Bandırmaspor alınan 2-0’lık Keçiören mağlubiyetinin ardından 5.sıraya geriledi. Bandırmaspor Ligin 36.haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşırken, Keçiörengücü kendi sahasında Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. 

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Lig’in 35. haftasında 2-0 yenildikleri Ankara Keçiörengücü müsabakasına ilişkin gazetecilere değerlendirmelerde bulundu. 

Gürsel, “Bu maç moral anlamında istediğimiz bir maçtı. 2 hafta deplasmanda oynadık kazanamadık. Kendi sahamızda moral bulmak istiyorduk ama olmadı. Bundan sonra kalan 3 maçımızı en iyi şekilde oynamaya odaklanacağız. Eksik olan oyuncularımızın bu süreçte de tedavi olması, cezalarının bitmesi ve tam kadro halinde hedef maçlarımızı oynayıp elimizden geleni yapmalıyız. Bu maça gelince ilk yarı biz pozisyon yakaladık ama atamadık. Rakibimiz kazandı tebrik ediyoruz.” dedi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı