Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Kılkışlı: Yaşar Bekdemirin düşüncelerine saygılıyım ama bu açıklamasının ardından istifa etmeliydi

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Kılkışlı: Yaşar Bekdemirin düşüncelerine saygılıyım ama bu açıklamasının ardından istifa etmeliydi

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, yönetim kurulu üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemirin, Bandırma Manşette yer alan açıklamasına yanıt verdi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, yönetim kurulu üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir`in, Bandırma Manşet`te yer alan açıklamasına yanıt verdi.
Bekdemir`i, her zaman ağabeyi olarak görüp, yaşamının sonuna dek aynı şekilde görmeyi sürdüreceğine dikkati çeken Kılkışlı, şunları söyledi:
"Yaşar Bekdemir`in düşüncelerine saygılıyım. Ancak bu açıklamaları, onun kişisel düşünceleridir. Kaldı ki, yönetim kurulu toplantılarında bu düşüncelerini hiçbir zaman dile getirmemiştir. Bekdemir`in bu açıklamasının, eksik olduğunu düşünüyorum. Çünkü, yaptığı bu açıklamayı, bence istifa ederek tamamlamalıydı."
Pazar günü Bandırma`da, Fethiyespor`u puansız göndererek, lige iyi bir başlangıç yapmayı düşündüklerini vurgulayan Bandırmaspor Kulübü Başkanı Mehmet Kılkışlı, bordo-beyazlı futbolcular için bu sezon uygulanacak prim sistemini henüz belirlemediklerini, önümüzdeki günlerde 2012-2013 sezonunda iç saha ve deplasmanda uygulayacakları prim sistemini kararlaştıracaklarını sözlerine ekledi.
Bilindiği gibi Yaşar Bekdemir, Bandırma Manşet`te yer alan açıklamasında, Bandırmaspor`un bu sezon yanlış bir transfer politikası izlediğini öne sürerken, "Asıllarını bırakıp, suretlerini alıyoruz. Bilgisiz ve rütbesiz menajerlere teslim olduk" demişti.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu