Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil:

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Can Gülmezgil:

Eğer böyle giderse hem futbolcularımıza vereceğimiz primleri ceza olarak Federasyona ödemek zorunda kalırız, hem de sahamız kapanabilir

BandırmasporBasın Sözcüsü Can Gülmezgil,kulüp binasında gazetecilere yaptığı açaıklamada,  geçtiğimiz günlerde yürürlüğe giren  yeni ceza yönetmeliği konusunda Bandırmaspor`lu taraftarları uyararak, `` kulübümüz, bazı taraftarlarımızın maçlardaki centilmenlik dışı davranışları nedeniyle zarar görmüştür ve görmektedir.
Taraftarlarımız, Bayrampaşaspor deplasmanı ve Bandırma`da Eyüpspor ile oynadığımız maçlarda rakip taraftarlarında provokasyonu ve tahriki ile de olsa centilmenlik dışı çirkin tezahürata yönelmişlerdir. Kulübümüzün bundan sonraki maçlarında maddi ve manevi zarar görmemesi için taraftarlarımızı bu çeşit olaylardan kaçınmaya ve sadece takımıza destek vermeye çağırıyoruz`` dedi.
Yeni yönetmeliğin çok katı cezai müeyyidelerle dolu olduğuna dikkati çeken Gülmezgil, ``şampiyonluğa oynayan ve bundan sonraki her maçı son derece önemli  bulunan takımımızı düşünerek, taraftarlarımızı çok daha dikkatli olmaya rakip seyircilerin tahriklerine kapılmamaya çağırıyoruz. Eğer böyle giderse hem futbolcularımıza vereceğimiz primleri ceza olarak Federasyona ödemek zorunda kalırız, hem de sahamız kapanabilir`` diye konuştu.
Bayrampaşaspor maçı nedeniyle kulüplerine 8 bin lira, para cezası geldiğini, Eyüpspor maçındada kötü tezahürat yapılması nedeniyle yönetmeliğe göre 16 -32 bin lira arasında bir ceza gelebileceğini vurgulayan Gülmezgil, `` Bu hafta, İstanbul`da Tepecikspor ile oynayacağız. Maçın oynanacağı stadın kapasitesi sadece 750 kişilik olup, Bandırmaspor taraftarlarından sadece 35 kişi maça girebilecek. Taraftarlarımızın bunu düşünerek hareket etmelerini bekliyoruz. Tepecikspor maçını kazanarak, şampiyonluk yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Bu maç öncesi takımımızda kırmızı kart cezalısı Onur`un dışında eksiğimiz bulunmuyor`` dedi.
Önder Balıkçı


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli