Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

Bandırmaspor alt yapı ile güçlenecek

TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Futbol Akademisi çalışmalarını sürdürüyor.

TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor Futbol Akademisi çalışmalarını sürdürüyor. 
Amaçlarının A takıma daha çok futbolcu kazandırmak olduğunu söyleyen teknik ekip, “Bandırmaspor formasıyla bu çocukların günün birinde kaptanlık pazubantı ile takımın başında çıkmasının kendilerinin en büyük onuru, gururu olacaklarını söyledi. 
Akademinin Edincik Mahallesi’nde bulunan tesislerinde ikinci çalışmasını yapan Bandırmaspor Futbol Akademisi’nin Sorumlusu ve Sportif Direktör Yardımcısı Fatih İçöz “Önce gelişim liglerine sonra A takımımızın TFF 1.Lige çıkmasıyla birlikte Elit Liglere adım attık. Pandemide maalesef çocuklarımız evlere kapandı okullarımızı devam ettiremedik. Bu sezon çalışmalarımızı, 8 yaşından 14 yaşına kadar olan çocuklarımızı Edincik Mahallesi’de bulunan akademi sahalarımızda çalıştırmaya başladık. 8 yaşından 14 yaşına kadar olan 55 çocuğumuz var. Bu bir haftalık çalışma sonucunda oldu. Bu sayı daha da artacak. Amacımız tüm çocuklarımıza düzgün eğitim verip, eğitimli bir şekilde elit liglere hazırlamak. Bunların içersinden yetenekli olan ve daha çok çalışanlarını lig takımlarına alıp, oralarda oynatmak. Hedefimiz U-14’le başlatıp U-15, U-16, U-17 ve A takımımıza kadar kazandırmak.” dedi. 
Bandırmaspor UEFA B lisanslı hocası Sedat Erkan’da, U-1 ve U-15 grubu ile ilgilendiğini belirtti. 
Kendisinin bir Bandırma’lı olarak uzun yıllar Bandırmaspor formasını giydiğini hatırlatan Sedat Erkan, “Bandırma ailesi çok büyüyecek, bu çocuklarlarında içlerinden, Bandırmaspor forması giyecek çocuklarımız olacak.” diye konuştu. 
Yeni kayıt yaptıran bordo beyazlı minikler antrenman sahasında yeni formalarını giyerek ilk çalışmaya katılırken, antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Top becerilerini geliştirme, pas alışverişi, becerilerini geliştirme, dar alanda pas çalışması ve 4 takım halinde çift kale ile çalışma sona erdi. 
Haber: Ahmet Pesen 
 



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor güçlenecek
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı