Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor yönetiminden üç siyasi partiye ziyaret

Bandırmaspor yönetiminden üç siyasi partiye ziyaret

Bandırmaspor Yöneticileri, şampiyonluk kupalarıyla ilçedeki üç siyasi partiyi dolaşarak destek istedi.

Programlarına MHP ile başlayan Bandırmaspor yönetimi, MHP Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel ve ilçe yöneticileri tarafından karşılandı.
MHP ziyaretinde Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırmaspor´un siyaset üstü bir yapıya sahip olduğunu aktardı.
MHP Bandırma İlçe Başkanı Hakan Güzel, Bandırmaspor´un başarısından dolayı son derece mutlu olduklarını dile getirerek, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.
Daha sonra CHP Bandırma İlçe Başkalığına geçen heyet burada Başkan Atilla Atakay ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu.
Atakay, ?´Bizim için özel bir gün. Bandırma makus tarihini yenmiş ve PTT 1.Lig´ine terfi etmiştir. Emeği geçenleri kutlarım? dedi.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Erhan Elmastaş´ta yaptığı konuşmada Bandırma da ilk kez partiler üstü bir yönetim oluşturduklarına dikkati çekerek şunları söyledi: ?Kongrede 3 partiden ikişer arkadaş alarak bir yönetim oluşturduk. Bandırmaspor da siyaset olmadı. 50 yıldır Bandırma´nın hasretini duyduğu şampiyonluğu bu yönetim ilçeye getirdi? diye konuştu.
Daha sonra AK Parti Bandırma İlçe Başkanlığı´na giden Bandırmaspor heyeti burada AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı ve İlçe Başkanı Alp Bostancı tarafından karşılandı.
Alp Bostancı yaptığı konuşmada ortak paylaşımın Bandırma´yı iyi yerlere getirmesine dikkati çekti.
Milletvekili Sema Kırcı´da Bandırmaspor´un her zaman yanında olduğuna işaret ederek şunları söyledi: ?Bu kupalar Bandırmanın gururu. Bunlar bir ekip çalışması. Siyasiler olarak bizlere düşen görevler var. Bandırmaspor´un ve 17 Eylül Stadı´nın nelere ihtiyacı var? neler yapabiliriz? bunun kısa istişaresini yaptık. Bu başarılara yeni halkaların eklenmesi için futbolda, basketbolda, voleybolda ve sporun diğer dallarında yeni halkaların eklenmesi için bizde konunun takipçisi olacağız? açıklamasında bulundu.
Haber: Ahmet Pesen

/resimler/2016-6/7/2257533608936.jpg

 

/resimler/2016-6/7/2258114703080.jpg



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli