Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Bandırmaspor Vakfı Mirza´ya emanet

Bandırmaspor Vakfı Mirza´ya emanet

Bandırma Gençlik, Spor ve Kültür Vakfı Başkanlığı´na Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza seçildi.

Gültekin Feyyaz Aytaç´ın divan başkanlığında gerçekleşen kongrede geçmiş dönem başkanı Metin Yalçınkaya, vakıfça elde edilen gelirlerin % 80´inin ana kulüp Bandırmaspor ve amatör kulüplere dağıtıldığını söyledi.
Bandırmaspor Kulübü Onursal Başkanı, aynı zamanda Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da yaptığı konuşmada eski yönetimin yorulduğuna dikkat çekerek, şunları dile getirdi: ?Asıl amacı Bandırmaspor´u ve amatör spor kulüplerini desteklemek olan vakfın aylık geliri 23 bin liradır. Bu paranın 20 bin lirası Bandırmaspor´a, 3 bin lirası da amatör kulüplere veriliyor. Gelirlerin arttırılması gerekir. Bunun için herkes elini taşın altına koysun.?
Çok iyi bir takım kurduklarına da dikkati çeken Mirza, ?Bunu desteklemek gerekir. Bu kentin daha büyük başarılara imza atması gerek. Kendi takımına ceza yazdıran seyirci istemiyoruz. Fair Play ödülü alan seyirci istiyoruz.´´
Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş´da vakıf üyelerine kulüpteki son gelişmelerle ilgili bilgi verdi.
Yapılan seçimler sonunda Dursun Mirza başkanlığındaki yönetim kuruluna, Erhan Elmastaş, Halit Sezgin, Hüseyin Baş ve R. Selçuk Kaban seçildi.
Denetleme Kurulu üyeliklerine ise Ozan Onur, M. Ali Ozar ve H. Levent Gürer getirildi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı