Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Uçar:

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Uçar:

?Boluspor maçını kazanmak istiyoruz?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Göztepe maçında takımımın mücadelesinden memnunum? dedi.
Göztepe deplasmanında oyunda dengeyi sağladıkları sırada ilk yarının sonlarına doğru kalelerinde gördükleri iki gole rağmen ikinci yarıda oyundan düşmediklerini, önce durumu 2-1´e getirdiklerini, daha sonra üçüncü golü yediklerini vurgulayan Uçar, ?3-1´den sonra da oyuna asılarak durumu 3-3´e getirmeyi başardık. Bu maçta tempomuzun arttığını gördüm? diye konuştu.
Bordo-beyazlı futbolcularla bir toplantı yapan Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada mutlaka bir galibiyete ihtiyaçları olduğuna işaret ederken, şunları söyledi:
?Boluspor ve Adana Demirspor ile üst üste iki maçı Bandırma´da oynayacağız. Bu maçlara mutlaka galibiyet için çıkacağız. Boluspor maçı çok zor geçecek. Rakibimizin üst düzey oyuncuları var. Avrupa eğitimi görmüş bir hocaya sahipler. Oyunu hep kontrol altında tutmaya çalışıyorlar. Biz de oyunun kontrolünü elimizde tutmak ve iç saha avantajımızı kullanarak maçı kazanmak istiyoruz.?
Boluspor maçında, Göztepe A.Ş. maçında kırmızı kart gören Kıvanç´ın forma giyemeyeceğini, Ömer´in ayağında bir sorun bulunduğunu, Doğan´ın ise MR´sinin çekildiğini belirten Uçar, sakatlığını tamamen atlatan Atabey´e de ilk 11´de yer vermeyi düşündüğünü açıkladı.
Uçar, başta sol kanat olmak üzere takımın bazı bölgelerine takviye yapmak istediklerini, kendi öğrencisi olan, Beşiktaş U-21 antrenörü Yasin Sülün ile Beşiktaş´tan takıma almayı düşündükleri oyuncularla ilgili görüştüğünü sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı