Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Özyazanlar: ?Hedefimiz şampiyonluk?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Özyazanlar: ?Hedefimiz şampiyonluk?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Turhan Özyazanlar, cumartesi günü Bandırma´da oynayacakları Kahramanmaraşspor maçından üç puan beklediklerini açıkladı.

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Turhan Özyazanlar, cumartesi günü Bandırma´da oynayacakları Kahramanmaraşspor maçından üç puan beklediklerini açıkladı. Geçtiğimiz hafta Ankara deplasmanında çok genç, mücadeleci ve koşan bir takım olan Hacettepe ile karşılaşıp 2-2 berabere kaldıklarını belirten Özyazanlar, şunları söyledi:
?Bandırmaspor, iyi bir takım. İçeride ve deplasmanda her maçımıza üç puan için çıkacağız. Hedefimiz şampiyonluktur. Takımımızdaki eksiklikleri biliyorum ve gidermeye çalışıyorum. Amacımız, oyunumuzu rakiplerimize kabul ettiren, değerini sürekli yükselten, genç ve yetenekli oyuncu üreten, maçlarında seyirci sayısını her maçta artıran bir takım yaratmaktır.?
Bandırmaspor Sportif Direktörü Süleyman Takunyacıoğlu da, beş maçlık zorlu bir periyoda girdiklerini vurgulayarak, ?Bu maçlarımızdan başarıyla çıkacağımıza inanı yorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu