Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin:

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin:

??Biz üst düzey takım değiliz ama herkesi yenebilecek gücümüz var´´

Bandırmaspor, 19 Ağustos´ta başlayacak olan lig için hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor. Hafta sonu iki hazırlık maçı oynayacaklarını hatırlatan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, antrenmanda gazetecilere, ?´Bir üst düzey takım değiliz ama herkesi yenebilecek gücümüz var. Herkesin de bizi yenebilecek gücü var. Bursaspor ile oynadığımız hazırlık maçından sonra iyimser tablo çıktı ortaya ama futbolda özel maçlar göz önünde bulundurulmamalı. Bizin için önemli olan tek maç var, o da ligin başlangıcında deplasmanda oynayacağımız Denizlispor maçı. Denizli maçını biz doğru bir şekilde kazanırsak o zaman daha farklı konuşabiliriz. Hazırlık aşamasındayız. Elimizden geldiği kadar doğru işler yapmaya çalışıyoruz. ?´ dedi.
Bordo-beyazlı taraftarların antrenmanlara ilgisi büyük. Antrenman sonrası taraftarlar bir tepsi baklava ile sahaya gelerek oyunculara kendi elleriyle baklava ikram ettiler. Yabancı oyuncular, Birinner Souza, Marino Da Silva, Alex Amado, Junioor Mapuku ve Daniel Costa ilk kez yedikleri baklava için ?çok lezzetli, mükemmel? ifadesini kullandılar.
Bandırmaspor, cumartesi günü kendi sahasında, saat 17.00 ?de Karacabeyspor, pazar günü Bursa´da Yeşilbursa takımı ile yine saat 17.00 de iki hazırlık maçı yapacak.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false