Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar: ?Alternatif kadromuz yok?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar: ?Alternatif kadromuz yok?

Sivasspor Teknik Sorumlusu Mesut Bakkal: ?Fazla pozisyon bulamadık?

Sivasspor´a 1-0 kaybettikleri maçtan sonra değerlendirmede bulunan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Mazerete sığınmak istemiyorum ama maça önemli eksiklerle çıktık. Alternatif kadromuz yok. Devre arasında alternatif bir kadro yaratarak maçlara çıkmak istiyoruz? dedi.
Sivasspor yenilgisiyle birlikte puan alma serisini bozduklarını vurgulayan Uçar, şunları söyledi:
?Oyuncularım, her şeye karşın iyi mücadele veren oyuncularımı kutluyorum. Bu yenilgiyle birlikte önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Mersin İdmanyurdu maçının önemi daha da arttı. Bu maçı kazanırsak, 17 puana yükseleceğiz ve ilk yarı sonu için yaptığımız hesaplar tutacak. Devre arasında da yönetim kurulumuz ile birlikte yapacağımız yeni takviyelerle alternatif bir kadro kuracağız.?
Sivasspor Teknik Sorumlusu Mesut Bakkal:
?Fazla pozisyon bulamadık?
Sivasspor Teknik Sorumlusu Mesut Bakkal, ?Artık maçlarda şehitlerimiz için asker selamı veren futbolcu görüntüleriyle çıkmak istemiyoruz. Bu terör sona ersin. Suçlular mutlaka cezalarını çeksin? dedi.
Bandırmaspor´u, Bandırma´da 1-0 yendikleri maçın ardından düzenlene basın toplantısına katılan Bakkal, maçı şöyle değerlendirdi:
?Maçta hava koşulları elverişsizdi. 90 dakika boyunca çok pozisyon da bulamadık. Ancak oyuncularım dirençli mücadele etti. Kendilerini kutluyorum. Takımın başına geldiğimden beri yedinci galibiyetimizi elde ettik. Bu sonuçla liderliğe yükseldik. Bandırmaspor da dirençliydi. Onları da kutluyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli