Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar:

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar:

?Mersin İdman Yurdu maçı zor geçecek?

Bandırmaspor, TFF 1. Ligi´nde, ilk yarının son haftasında oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçına hazırlanıyor. Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü ve Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, birlikte basın toplantısı düzenlediler. Süngü, TFF 1. Lig Kulüpler Birliği´nin kurulmasının önemli olup büyük yarar sağlayacağına inandığını belirtti. Bilgen Süngü, Brezilyalı oyuncu Alex Amado ile yollarını ayırdıklarını açıklarken, ?Bu futbolcumuz, eşinin Brezilya´da hamile olduğunu ve ülkesine dönmek istediğini bildirdi. Biz de uygun gördük. ? dedi. Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar da konuşmasında, pazar günü, ligin son haftasında Mersin İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacakları maçın çok zor geçeceğine dikkat çekerken şunları söyledi:
?Mersin İdman Yurdu, puantajda çok sıkıntılı ve umut arayan bir takım. Bizim de puana ihtiyacımız var. Maç, zor geçecek. En iyi sonuçla dönmeye çalışacağız. Devre arasında ise yeni transferlere ihtiyacımız var. Takımımızın ana iskeletini koruyarak 4-5 mevkiye takviye yapmamız gerekiyor. Takımdan ayrılmak isteyen bazı oyuncular da var. Bu arada bazı futbolcularla yolumuzu ayırmak istiyoruz. Mersin İdman Yurdu maçında bu futbolcularımız için son değerlendirmeyi yapacağız.?
Uçar, gazetecilerin sorularını da yanıtlarken, PTT 1. Ligi´nin Süper Lig´e geçiş ligi olduğunun altını çizerken, ?Bu ligde havaya giren ve fikstürü iyi olan takım, başarıya ulaşıyor. Grup, genellikle dengeli takımlardan oluşuyor. Her takım, birbirini yenebilecek güçte? dedi.
Uçar, ligdeki tavan hedeflerinin play off´a yükselmek, taban hedeflerinin ise ligde kalmak olduğunu sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli