Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Kadro dışı bıraktığımız üç futbolcuyu kesinlikle affetmem?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Kadro dışı bıraktığımız üç  futbolcuyu kesinlikle affetmem?

Bandırmaspor Kulübü´nde düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, çeşitli konulara açıklamalar getirdiler.

Bandırmaspor Kulübü´nde düzenlenen basın toplantısında Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş ve Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, çeşitli konulara açıklamalar getirdiler.
Ertekin, takımın şu anda topladığı 5 puan ve puan cetvelindeki durumunun hak ettiği yer olmadığına dikkat çekerken,? Biri lig, diğeri Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere son iki maçımız dışında takımımın mücadelesinden genelde memnunum? dedi. Bandırmaspor´un, bu yıl oynadığı beş maçta hakem hatalarıyla puanlar kaybettiğini öne süren Ertekin, şu değerlendirmede bulundu:
?Hakemler, bu yıl ligde Bandırmaspor´u ?gariban takım´ olarak görüyorlar. Ancak futbolcularıma güveniyorum. Bu hafta, Ankara Osmanlı Stadı´nda, Eskişehirspor ile oynayacağımız maçtan çok umutluyum. Bu maçtan puanlarla döneceğimize inanıyorum. Ancak yensek de, yenilsek de, Eskişehirspor maçında son dakikaya dek mücadele veren bir takım göreceksiniz.?
ÜÇ FUTBOLCUYU ASLA AFFETMEM
Ertekin, Bandırma´da oynanıp 2-0 kaybettikleri Ümraniyespor maçı öncesinde kadro dışı bıraktığı Yiğit Gökoğlan, Serkan Sözmen, Doğan Karakuş ve Furkan Soyualp hakkında yöneltilen bir soru üzerine şunları söyledi:
?Bu futbolculardan ikisi, kulüp yönetimi ve teknik heyet aleyhine konuşmaları, biri, sosyal yaşantısının kötülüğü, biri ise bireysel disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. Bireysel disiplinsiz hareketleri bulunan Furkan Soyualp´i affederek yeniden kadroya aldık. Ancak diğer üç futbolcuyu asla affetmeyeceğim. Çünkü onlar, zaten benimle çalışmak istemediklerini söylemişler. Beni istemeyeni ben neden isteyeyim??
Asla görevinden istifa etmeyeceğini vurgulayan Ertekin, ?Şu anda deniz dalgalı ama Bandırmaspor´u, limana salimen yanaştıracağımızdan kimse kuşku duymasın? dedi. Transferleri, kendi önerisiyle yönetim kurulu ile birlikte yaptıklarını belirten Ertekin, ?Ancak hiçbir kulüpte transferlerin yüzde yüz isabetli olması beklenemez? diye konuştu.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş da konuşmasında, Bandırma´daki sanayici ve işadamlarının, kulübe hiçbir destek vermemelerinden yakındı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli