Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

?´Cumartesi günü ligin 6.ncı haftasında Manisaspor ile oynayacağımız maçta kazanmak istiyoruz.

Lig´in 5. Haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor´a 1-0 yenilen TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Cumartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Manisaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.
Perşembe çalışmasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ertekin, ?´Hem şansızlık, hem beceriksizlik diyebiliriz ama Urfa´da maç oynamaya müsait bir zemin yoktu. Sadece mücadele ettik, mücadelenin sonuna baktığınızda biz bir hata yaptık gol yedik. Onlar hata yapmadılar onun içinde gol bulamadık. Onun içinde mağlup olarak döndük. Futbol adına hiçbir olumlu şeyin söylenmesi ne oyuncular açısından, ne de bizim açımızdan doğru değil. Çünkü futbol oynanmadı sadece ve sadece her iki takımda topa vurdu. Öyle bir maç oldu. Kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Bu sezon bu ligde daha henüz hiç maç kazanamadık. Onun için yine Cumartesi günü ligin 6.ncı haftasında Manisaspor ile oynayacağımız maçta kazanmak istiyoruz. Çünkü artık ihtiyacımız var kazanmak zorundayız. Rakibimiz kim olursa olsun iç sahada kazanmak istiyoruz. Bu ikinci iç saha maçımız. Bu ikinci iç saha maçında da hem iyi futbol, hem de 3 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. Oyuncularımız da bunun farkındalar. Şehirde artık farkına varmaya başladı bazı şeylerin. İnşallah hep birlikte Cumartesi günkü maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz.
Sakat oyuncumuz yok hasta oyuncumuz var. Alex şu anda hastanede hasta. Boğazlarında enfeksiyon var. Oynama ihtimali zayıf. Serkan´ın sakatlığı düzeldi.
Türkiye Kupası´nın birinci planda olmadığına dikkati çeken Ertekin, ?´Ama orayı da devam ettirip, orada da gruplar döneminde oynamayan oyuncularımız için çok büyük fırsat olacak?´ ifadesini kullandı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false