Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin

Spor Toto 2.Lig Beyaz Gurup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 3-2 yenildikleri Hacettepe Spor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, ?´İlk yarı gol yememize rağmen iyi işler çıkardık.´´ dedi.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Gurup takımlarından Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, 3-2 yenildikleri Hacettepe Spor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, ?´İlk yarı gol yememize rağmen iyi işler çıkardık.´´ dedi. İkinci yarıda istedikleri oyunu tutturamadıklarını bildiren Ertekin, ?´Bandırmaspor gibi oynayamadık. Böyle olunca da problemler ortaya çıktı. Bizim için derslik bir maç bu. İnşallah bundan ders alırız. Bundan sonraki maçlarda da doğru işler yapmaya çalışırız.Kazanabileceğimiz bir maçı nasıl kaybederiz, ancak böyle bir şekilde kaybedebiliriz. Oyuncular olarak, teknik heyet olarak,bizim bu maçtan çok ders çıkarmamız gerekiyor.?
Kaçan iki penaltı ilgili gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ertekin, ?´ Futbolu içinde bunlar var. Penaltı kaçar, kaçmaz diye bir şey yok. Bundan sonraki antrenmanlarımızda penaltı atışlarına daha çok çalışmalıyız´´ dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli