Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin iddialı konuştu

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin iddialı konuştu

?Seyir zevki yüksek bir takım olacağız?

PTT 1. Lig takımlarından Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, Bandırmaspor olarak PTT 1.ligine çıkmanın kaosu içerisinde olduklarını söyledi.
Takım olarak maçların oynanacağı 17 Eylül İlçe Stadyumunda antrenman sahası ve tesislerde yetersizliklerin olduğunu öne süren Ertekin, bunların giderilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini söyledi.
İç transferin ardından yönlerini dış transfere çevireceklerini açıklayan Ertekin, bu yıl çıktıkları PTT 1.liginde başarılı olabilmeleri için yeterliliği olan ve bu ligde iş yapacak oyuncuları takıma kazandırmak zorunda olduklarını dile getirdi.
Faydalı olacak oyuncuların kazandırılması halinde iyi bir takım olabileceklerine dikkat çeken Ertekin, hedeflerinin seyredilebilir bir takım olmak olduğunu söyledi.
PTT 1.liginde şehir ve kulüp olarak güçlü takımların bulunduğuna vurgu yapan Ertekin, ?bu takımlarla mücadele etmek elbette kolay değil. Bundan dolayı transfer çalışmalarında çok dikkatli olmamız gerektiğini düşünü-yorum? dedi.
Aynı ligde Balıkesirspor´un da yer almasının rekabeti ve kaliteyi arttıracağını ifade eden Ertekin, her iki takım taraftarının bundan gurur duyması gerektiğini söyledi.
Ertekin ?Önümüzdeki günlerde Türkiye aynı ilin iki takımının rekabetini konuşacak. Bunun Bandırma ve Balıkesir´in tanıtımı açısından çok önemli olduğunu düşünüyorum. Rekabet her zaman başarıyı getirir. Umarın bu rekabette centilmenlik kuralları içerisinde olur? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli