Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Stadına makyaj

Bandırmaspor Stadına makyaj

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, PTT 1. Ligi´ne yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, ?Şampiyonlukta emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum? dedi.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, PTT 1. Ligi´ne yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, ?Şampiyonlukta emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum? dedi.
Süngü, Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kılıç ile birlikte gerçekleştirdiği basın toplantısında, ?Şampiyon olacağımızı biliyorduk, çünkü hem yönetim kurulu olarak biz, hem de tüm kent şampiyonluğa inanmış ve kenetlenmişti? diye konuştu.
Bandırma 17 Eylül Stadı´nın, PTT 1. Ligi standartlarına uygun duruma getirilmesi amacıyla girişimlerini hemen başlattıklarını vurgulayan Süngü, şunları söyledi:
?Konuyla ilgili olarak Balıkesir Valisi Mustafa Yaman ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan ile görüşerek, stadımızın PTT 1. Ligi standartlarına uygun duruma getirilmesi için stadımıza ödenek gönderilmesi ve çalışmaların başlatılmasını istedik. Önümüzdeki hafta, bu konuda ön çalışmalar yapmak üzere Ankara´dan yetkililer gelecek.?
ERTEKİN İLE GÖRÜŞECEĞİZ
Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin ile Perşembe ve Cuma günleri yönetim kurulu olarak görüşmeler yaparak, yeni sezonun plânlaması üzerinde duracaklarını bildiren Süngü, yapacakları her transfer çalışmasının, şeffaf bir biçimde, sosyal medyadan kamuoyuna duyurulacağını açıkladı.
SPONSOR ARIYORUZ
Bandırmaspor için sponsor arayışlarının sürdüğünü, ilk olarak İtalyan LGA firması ile sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirten Süngü, ?Esnaf ve işadamlarımızın, bu konuda desteklerini ve katkılarını bekliyoruz? dedi.
Süngü, play-off maçları öncesinde kent içinde başlattıkları bayrak kampanyasının, ?Bandırmaspor´a PTT 1. Ligi´nde başarılar diliyoruz? sloganıyla süreceğini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Stadına makyaj
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli