Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Sportif Direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, istifa etti

Bandırmaspor Sportif Direktörü Süleyman Takunyacıoğlu, istifa etti

?Futbolumuz, akla ve hatta insanlığa aykırı bir savaşa dönüştü?

Sezon başından bu yana Bandırmaspor futbol takımının sportif direktörlüğünü yürüten Süleyman Takunyacıoğlu, düzenlediği basın toplantısıyla istifasını açıkladı. Görev yaptığı süre içinde Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş´a, kendisine gösterdikleri güven nedeniyle teşekkür ederken, bu desteği ömür boyu unutamayacağını vurgulayan Takunyacıoğlu, PTT 1. Ligi´ne yükselen Bandırmaspor´da yeni bir teknik yapılanmaya olanak tanımak amacıyla istifa ettiğini açıklarken, şunları söyledi:
?Bu yıl takımımız sezon başından bu yana büyük olumsuzluklarla karşılaşmasına karşın mutlu sona ulaştı ve PTT 1. Ligi´ne yükseldi. Eğer belediyemizin desteği olmasaydı, bu sonuca ulaşamazdık. Lige kötü başladık ama iyi bitirdik. Ancak ülkemizde çok çirkin ve pislik bir futbol sistemi var. Tüm statların ismi arena oldu. Bu arenalarda futbol oynanmıyor, adeta savaş yapılıyor. Akla, sportmenliğe, insanlığa aykırı bir savaş. Bu sistem mutlaka değişmeli.?
2. Lig ile PTT 1. Ligi arasında önemli bir kalite farkı görmediğine dikkat çeken Takunyacıoğlu, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu nedenle Bandırmaspor´un, elindeki kemik kadroyu koruyarak, yeni hedeflerden önce mutlaka sağlıklı bir altyapıya yönelmesi gerekir. PTT 1. Ligi, eksiklerimizi gidermek için bir fırsat olarak görülmeli. PTT 1. Ligi´nde öncelikle kalıcı olmak için önlemler almalıyız. Bu arada kulübün kurumsallaşması için plânlar yapmalıyız.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli