Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmaspor, Şanlıurfa´yı penaltıyla vurdu: 1-0

Bandırmaspor, Şanlıurfa´yı penaltıyla vurdu: 1-0

Rakip takım penaltı kaçırdı

Stat: 17 Eylül

Hakemler: Murat Erdoğan-Abdullah Uğur Sarı-Ali Can Alp

Bandırmaspor: Ali-Birhan-David Deniz-Özgür-Erhan-Berkay-Hüseyin(Dk.70 Murathan)-Nurettin-Feyyaz(Dk.46 Oğuzhan)-Bahri-Mertcan(Dk.84 Fatih)

Şanlıurfaspor: Ömer-Fahri(Dk. 65 Fevzi)-Oğuzhan-Artun(Dk.71 Mehmet)-Hüseyin-Talha-Nuri-Feridun(Dk.65 Sercan)-İsmail-Muhammed-Bahadır

Gol: Dk.78 Erhan(penaltıdan)

Sarı kartlar: Dk.16 Berkay, Dk.25 David Deniz, Dk. 54 Bahri, Dk.79 Mertcan(Bandırmaspor), Dk.58 Fahri, Dk.77 Fevzi(Şanlıurfaspor)

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruba dahil olarak Bandırma´da oynanan maçta Bandırmaspor, Şanlıurfaspor´u tek golle devirdi: 1-0

Şiddetli lodos altında oynanan maçın 16. dakikasında Berkay´ın kaptırdığı topla ceza alanının sol çaprazına giren Hüseyin´in sert şutunda Nurettin, topu elle kesince konuk takım bir penaltı kazandı. Hüseyin´in penaltısında kaleci Ali, sağ alt köşede yakaladı.

Konuk takım, 33. dakikada gole bir kez daha yaklaştı. Artun, orta alandan aldığı topla ceza alanına girip kaleciyle karşı karşıya kaldıysa da topu, kötü bir vuruşla yan ağlara gönderdi.

40. dakikada gelişen Bandırmaspor akınında Hüseyin´in, ceza alanı içinden kafa şutu kalecide kaldı.

İlk yarı golsüz kapandı.

İlk yarıda etkisiz görülen Bandırmaspor, ikinci yarıda oyunda dengeyi sağlamaya başladı. Ancak Şanlıurfaspor da açık futbolunu sürdürdü.

60. dakikada Mertcan´ın ceza alanı dışından sert şutunu direğin dibinden kaleci Ömer kornere çeldi.

69. dakikada Erhan, ceza alanı içinde topu üstten dışarı attı.

Bandırmaspor, 78. dakikada öne geçti. Mertcan´ın topu kale çizgisine kadar takip ederek ortaladığı topta Erhan, savunma oyuncusu tarafından düşürülünce bordo-beyazlı takım penaltı kazandı. Penaltıyı kullanan Erhan, topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndererek ağları havalandırdı: 1-0

Maçın bundan sonraki dakikalarında sonuç değişmeyince Bandırmaspor, maçtan üç puanla ayrıldı.

Haber : Önder Balıkçı       



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli