Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor-Şanlıurfaspor maçını Murat Özcan yönetecek

Bandırmaspor-Şanlıurfaspor maçını Murat Özcan yönetecek

TFF 1. Ligi´ne dahil olarak cumartesi günü Bandırma´da oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu.

TFF 1. Ligi´ne dahil olarak cumartesi günü Bandırma´da oynanacak maçı yönetecek hakemler belli oldu. Karşılaşmada, İstanbul bölgesi A klasmanı hakemi Murat Özcan düdük çalacak. 28 Ocak 2017 günü, Gaziantep´te, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi´nin, Bandırmaspor´u 3-1 yendiği maçı da yöneten Özcan, satış/pazarlama sektöründe görev yapıyor.
Maçta kıdemli yardımcı hakemliği, Aydın bölgesinin A klasman yardımcı hakemi Kamil Çetin üstlenecek. Çetin, öğretmenlik görevini yürütüyor.
Karşılaşmanın diğer yardımcı hakemi olan Murat Temel, Adana bölgesinin A klasman yardımcı hakemliği kokardını taşırken, muhasebe sektöründe çalışıyor.
Maçta dördüncü hakemliği ise İstanbul bölgesi B klasmanı hakemi Burak Taşkınsoy yapacak. Taşkınsoy, satış/pazarlama sektöründe çalışıyor.
Cumartesi günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.00´te başlayacak olan Bandırmaspor-Şanlıurfaspor maçında gözlemciliği Mustafa Arslan yaparken, Futbol Federasyonu temsilciliklerini de Zeki Uzun ve Reşit Yüksel üstlenecek.
İlk yarıda Şanlıurfa´da oynanan maçta ev sahibi takım, Bandırmaspor´u 1-0 yenmişti.
Bu maç öncesi Bandırmaspor, 18 puanla on altıncı, Şanlıurfaspor ise 23 puanla on ikinci sırada yer alıyor. Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli