Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor, PTT 1. Ligi´ne yükselmeyi hedefliyor

Bandırmaspor, PTT 1. Ligi´ne yükselmeyi hedefliyor

Bandırmaspor, Play-Off karşılaşmaları sonunda PTT 1. Ligi´ne yükselmeyi hedefliyor.

Bandırmaspor, Play-Off karşılaşmaları sonunda PTT 1. Ligi´ne yükselmeyi hedefliyor.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, 21 Mayıs 2016 günü, Kayseri Kadir Has Stadı´nda oynanacak play-off finalinin ardından 1. Lig´e yükseleceklerine inandığını söyledi.
Elmastaş, açıklamasını şöyle sürdürdü: ?Bu sezon, çok sıkıntılı dönemler yaşadık. Ancak bu sıkıntıları azimli çalışmalarımızla aşmayı başardık. Kız hentbol takımımız 1. Lig´e yükseldi. Şimdi de hedefimiz, futbol takımımızın 1. Lig´e yükselmesidir. Bandırma´daki işadamlarımızı, esnafımızı, sanayicilerimizi, kurum ve kuruluşlarımızı, 1. Lig´e yükseldikleri takdirde futbolcularımıza prim olarak ödenmek üzere kulübümüze ekonomik destek vermeye çağırıyorum.?
Basın toplantısına, bordo-beyazlı kulübün Kız Hentbol Takımı Antrenörü Esra Ulu ile Bandırmaspor´un futbol altyapı sorumluları Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi de katıldı.
Ulu, A ve B takımları olmak üzere Balıkesir´de katıldıkları küçük bayanlar il birinciliği karşılaşmalarında birinci ve ikinciliği elde ettiklerini belirtirken, 14-16 Mayıs tarihlerinde, grup birinciliklerinde mücadele vereceklerini, bu maçlarda da yarı finali hedeflediklerini açıkladı.
Bandırmaspor futbol alt yapı sorumluları Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi´de, 8 takımla katıldıkları liglerde, U-14 ve U-19´da Balıkesir İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası´nda mücadele etme hakkını kazandıklarını vurgularken, ?Amacımız, Türkiye Şampi-yonası´nda da Bandırmayı en iyi şekilde temsil etmektir? diye konuştular.
Altyapı sorumluları, son dönemlerde A takımına İbrahim Ak, Bilal, Işılay ve Evren gibi genç ve yetenekli oyuncuları kazandırdık. Ancak bizim öncelikli hedefimiz, Atatürk´ün dediği gibi ?Zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmektir´ Asıl çabamız bunun içindir? diye konuşurken, 20 Haziran´da, 1,5 ay sürecek yaz okulunu başlatacaklarını bildirdiler.
Haber: Önder Balıkçı



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu