Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor, play - off´a kilitlendi

Bandırmaspor,  play - off´a kilitlendi

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, düzenlediği basın toplantısında, ?Hedefimiz, play-off´a kalarak, buradan 1. Lig´e yükselmektir? dedi. İ

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, düzenlediği basın toplantısında, ?Hedefimiz, play-off´a kalarak, buradan 1. Lig´e yükselmektir? dedi. İsmail Ertekin´i teknik sorumluluğa getirdikten sonra son olarak oynadıkları Orduspor ve Nazilli Belediyespor maçlarını 6 puanla kapatarak, play-off mücadelelerini sürdürdüklerini vurgulayan Süngü, şunları söyledi:
?Futbolcularımızın maç primleri ve aylıklarını eksiksiz ödüyoruz. Taraftarlarımızın, takımımıza desteğinden memnunuz. Bu desteğin sürmesini bekliyoruz. Bu hafta, kendi evimizde oynayacağımız Hacettepespor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz.?
Süngü, Bandırma´nın sevdiği teknik sorumlu İsmail Ertekin ile uzun yıllar çalışmak istediklerini sözlerine ekledi.
TEKNİK SORUMLU ERTEKİN:
?AMACIMIZ PLAY-OFF?
Basın toplantısına katılan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, Orduspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında çok iyi oynayamamalarına karşın bu iki maçı 6 puanla kapatmalarının önemli olduğunu belirtirken, şu değerlendirmede bulundu:
?Pazar günü, Hacettepe ile zorlu bir karşılaşma daha oynayacağız. Hedefimiz yine üç puan. Önümüzdeki 11 maça da kazanmak için çıkacağız. Puan cetvelinin birinci ve ikinci sırasında bulunan takımlar puan kaybetmedikleri için aramızdaki puan farkı açıldı. Bu nedenle bundan sonraki mücadelemizi play-off´tan 1. Lig´e yükselmek olarak sürdürüyoruz.?
Hacettepe maçında, son olarak oynadıkları Nazilli Belediyespor maçında kırmızı kart gören Hacı Mustafa ile sarı kart cezalıları Oğuz Kocabal ve Oğuz Özden, sakat durumda bulunan Ali Serin ve Hakkı İsmet´in forma giyemeyeceklerini açıklayan Ertekin, ?Ancak zengin bir kadroya sahibiz. Sahaya çıkacak 11 oyuncumuz da kaliteli. Maçtan üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum? diye konuştu.
Ertekin, son olarak oynanan Galatasaray- Trabzonspor maçındaki olaylar hakkındaki bir soruyu da şöyle yanıtladı:
?Not verenle not alan, yani gözlemci ile hakemin sürekli aynı yerlerde bulunduğu bir ortamda hakemin gerçek notu verilemez. Bu sistem mutlaka revize edilmeli. Kulüplere bağlı federasyon kurulları da yanlıştır. Üniversitelerde antrenörlük bölümleri var da, neden hakemlik bölümleri açılmaz. Üniversitelerde hakem yetiştiren bölümler mutlaka açılmalıdır. Böylece hakemlik kurumunun daha bağımsız bir yapıya kavuşabileceğine inanıyorum.?
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor play kilitlendi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli