Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş:

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş:

?Taraftarlarımızın keyifle izleyecekleri bir takım kurduk?

PTT 1. Ligi´nin yeni takımı Bandırmaspor, sezona iddialı olarak girecek.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, ?Yorucu bir sezonu bitirdikten sonra mutlu bir şekilde yeni sezonun hazırlıklarına başladık. Stadımızı, lig maçlarına yetiştireceğiz. Elimizde olmayan nedenlerle belki bir maçı, yani Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını dış sahada oynayabiliriz. Çünkü, stat denetimi sırasında, soyunma odalarındaki banyo ve lavaboların eksikliği rapora alındı? dedi. Şu anda, 24 kişilik bir kadroya sahip olduklarını, birkaç futbolcu ile daha görüştüklerini belirten Elmastaş, şunları söyledi:
?Transfer için 30 Ağustos´a dek süremiz var. Eksikliğini hissettiğimiz bir alana yeni takviyeler de yapabiliriz. Oynadığımız üç hazırlık maçında başarılı sonuçlar aldık. Bu maçlarda aldığımız sonuçlardan çok çocukların birbiriyle uyumları ve yüksek kondisyonları bizleri mutlu etti. Geçen yılki gibi tam bir kolej takımı havasındayız. Takımımızdaki oyuncular, yerli-yabancı demeden çok iyi anlaşıyorlar. Bu yıl da yine aynı inanç ve sağduyu içinde başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımıza bu yıl da keyifli maçlar izleteceğiz.?
Taraftarları kombine bilet almaya çağıran Elmastaş, ?İlk passolig kartını da ben aldım. Taraftar kartlarımızın sayısı 613´e ulaştı. Bu sayının, sezon açılışına dek 3 binleri bulacağını sanıyorum? diye konuştu.
Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda sezonu 7 Ağustos Pazar günü, saat 16.00´da, futbolcu ve teknik kadronun tanıtımıyla açıp, ardından 17.00´de, Süper Lig takımlarından Bursaspor ile özel bir maçta karşı karşıya geleceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false