Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor deplasman fatihi Denizlispor´u bekliyor

Bandırmaspor deplasman fatihi Denizlispor´u bekliyor

Teknik Sorumlu Feyyaz Uçar: ?Denizlispor ligin deplasman lideri. Ligde en çok deplasman galibiyeti olan takım.

Teknik Sorumlu Feyyaz Uçar: ?Denizlispor ligin deplasman lideri. Ligde en çok deplasman galibiyeti olan takım. Çekinilmesi gereken bir rakip, Biz herkese saygı duyuyoruz ama kimseden de korkmuyoruz. Her maçtaki amacımız galibiyet. Seyirciye ihtiyacımız var. Seri yakalamak istiyorsak, Geçen haftaki Samsunspor maçının galibiyetinin anlamının olması için, bu hafta onu taçlandırmamız lazım? dedi.
TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor´un basın sözcüsü Bilgen Süngü, Genel Kaptan Kayhan İpek ve Teknik Sorumlu Feyyaz Uçar kulubün Örnek Sanayi Sitesi´nde bulunan antrenman tesislerinde basın toplantısı düzenledi.
Basın sözcüsü Bilgen Süngü, transferlerde sol ön için anlaşmaya vardıkları Altınordu takımından Sertaç Çam´ın herhangi bir aksilik olmadığı takdirde bugün takıma katılacağını söyledi. Ön libero olarak da düşülen Hırvat Ljubicic ile ön anlaşma yapıldığını Perşembe günü Bandırma´da olacağını bildirdi.
Bu hafta oynayacakları Denizli maçının önemine de değinen Süngü, ?Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Taraftarları daha fazla maça gelmesini bizi desteklemelerini bekliyoruz? ifadesini kullandı.
Daha sonra söz alan Teknik Sorumlu Feyyaz Uçar, 2-0 galip geldikleri Samsunspor maçının skor olarak istedikleri gibi olduğunu söyledi.
Uçar ?İlk yarıda onlar oyuna hakimdi, ikinci yarı istediğimiz gibi oldu oyunu dengeledik, galibiyet çok önemliydi? dedi.
Bu hafta yine kendi evinde Denizlispor ile oynayacakları maçla ilgili olarak görüş bildiren Uçar ?Denizlispor ligin deplasman lideri. Ligde en çok deplasman galibiyeti olan takım. Çekinilmesi gereken bir rakip, Biz herkese saygı duyuyoruz ama kimseden de korkmuyoruz. Her maçtaki amacımız galibiyet. Seyirciye ihtiyacımız var. Seri yakalamak istiyorsak, Geçen haftaki Samsunspor maçının galibiyetinin anlamının olması için, bu hafta onu taçlandırmamız lazım? dedi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli