Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Süngü ?Herkes Passolig alsın?

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Süngü ?Herkes Passolig alsın?

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, kulübün merkez binasında düzenlediği basın toplantısında, birinci etabı biten kamp dönemi hakkında bilgi verdi

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, kulübün merkez binasında düzenlediği basın toplantısında, birinci etabı biten kamp dönemi hakkında bilgi verdi. Süngü, 8 Temmuzda, kulüp tesislerinde başlayıp, 14 temmuz´dan itibaren, Bolu Koru Otel´de, günde çift idman yaparak gerçekleştirdikleri çalışmaların birinci etabının 24 temmuzda sona erdiğini belirtirken, şunları söyledi:
?Bu kamp döneminde, Akhisar Belediyespor ve Gürcistan Süper Lig takımlarından Taisi ile hazırlık maçları yaptık. Hocamızdan alınan rapor ve gözlemlerimiz sonucunda takımımız, çalışmalarını, arkadaşlık ve kaynaşmalarını artırarak, her geçen gün üstüne bir şeyler koyarak sürdürüyor. Bu kamp döneminde Özgür Çelik ve Muharrem Ozan Cengiz´de hafif sakatlıklar oluştu. Bu oyuncularımızın tedavileri sürüyor. İkinci etap kamp çalışmalarına onlar da yetişecekler. İkinci kamp dönemi yine Bolu´da, 27 Temmuzda başlayıp, 6 Ağustosta sona erecek. 29 Temmuzda, Topuk Yaylası´nda Antalyaspor ile bir hazırlık maçı yapacağız. 7 Ağustosta, Bursaspor ile ilçemiz stadında açılış maçı oynayacağız. Ücretsiz olacak açılış maçımıza şimdiden herkesi davet ediyoruz´´ dedi.
Passolig satışlarının internet ortamından başladığını da sözlerine ekleyen Süngü, ? Passolig ekibi Bandırma´da satış yapmak için en geç cuma günü ilçemize gelecek. Herkesin Bandırmaspor passoligi almasını istiyoruz. Çünkü derbi niteliğindeki maçlarda bir tek Bandırmaspor passoligi alanlar bilet alabilecek. Satışa eski ve yeni kapalı tribünleri açıyoruz. Kombinelerimiz burada 175 liradır. Protokolde VİP koltuk dediğimiz 50 adet yerimiz var. Bunları kulüpte, tanesi bin liradan satacağız? diye konuştu.
Hentbol bayan takımdaki transfer çalışmalarının sona erdiğini de hatırlatan Bilgen Süngü, ?´ 18 Temmuzda, günde çift idman yaparak hazırlıklarına başladılar. Lig, 15 Eylül 2016 tarihinde başlayacak? dedi.
Süngü, U21 futbol takımı ile A takımının aynı hafta maçlarını oynayacaklarına dikkat çekerken, ?Yani Bandırmaspor A takımı hangi kentte ise U21 takımımız da orada olacaktır. Onun için ikinci bir otobüs ihtiyacımız oluştu. Bu iki otobüsümüzü de tekrar giydirmeyi düşünüyoruz. Bunun için Web sayfamızda otobüsleri giydirme kampanyası başlattık? açıklamasında bulundu.
Haber : Ahmet Pesen



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu