Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Karlahan: ?Fikstür avantajımızı da kullanarak play-off´a kalacağız?

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Karlahan: ?Fikstür avantajımızı da kullanarak play-off´a kalacağız?

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, İstanbulspor A.Ş. deplasmanında kaybettikleri 1-0´lık maçı değerlendirirken, ?Kalemize bir kez gelip golü bulduktan sonra hep yerde yatarak, zaman çaldılar.

Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, İstanbulspor A.Ş. deplasmanında kaybettikleri 1-0´lık maçı değerlendirirken, ?Kalemize bir kez gelip golü bulduktan sonra hep yerde yatarak, zaman çaldılar. Maçın en az 20 dakikasını yerde yatarak geçirdiler. İkinci yarının sonunda ise sadece 6 dakikalık kayıp zaman oynandı. Bu surumu federasyona da ileteceğiz? dedi. İstanbulspor maçından3 puan alınması durumunda bordo-beyazlı takımın her oyuncusuna 7´şer bin lira olmak üzere toplam 175 bin lira vermeyi planladıklarını vurgulayan Karlahan, ?Ancak olmadı. Yine de futbolcularımızın mücadelelerinden memnunuz? diye konuştu.
Bundan sonra play-off mücadelesi vererek, 1. Türkiye Ligi´ne yükselmeyi amaçladıklarını vurgulayan Karlahan, şu değerlendirmede bulundu:
?Önümüzdeki 14 maçtan 8´ini kendi evimizde, 6´sını ise deplasmanda oynayacağımız için fikstür avantajımız bulunuyor. Takımımızdaki birlik-beraberlik ruhundan memnunuz. Taraftarlarımız, bu yıl takımımıza centilmence destek verip, en küçük bir olumsuzluk yaratmıyorlar. Onlara da teşekkür ediyor, bu desteklerinin sürmesini diliyoruz. Bu arada alt yapımıza büyük önem veriyoruz. Daha önce altyapımızdan yetişen İbrahim Ak, zaman zaman A takımımız formasını giyiyor. Son olarak yine altyapımızdan yetişen Işılay´ı profesyonel yaptık.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli