Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırma Manset'e ödül

Bandırma Manset

Yerel Basın Birliği tarafından, Basın emekçilerini taltif etmek, mesleki bütünlük içinde çalışma performanslarına katkı vermek amacı ile bu yıl 3. düzenlenen Türkiye Yerel Basın Birliği, Başarı ödülleri sahiplerini buldu.

Yerel Basın Birliği tarafından, Basın emekçilerini taltif etmek, mesleki bütünlük içinde çalışma performanslarına katkı vermek amacı ile bu yıl 3. düzenlenen Türkiye Yerel Basın Birliği, Başarı ödülleri sahiplerini buldu. İstanbul Beylikdüzü Kültür Merkezinde düzenlenen törende Başta İstanbul Basın Enformasyon il Müdürü Necmettin Altuntaş olmak üzere değişik kurum ve kuruluşların daire müdürleri, milletvekilleri, Belediye başkanları hazır bulundu. Kaliteli Yerel Basın oluşturacağız” Yerel Basın Birliğinin organize ettiği ve İstanbul Plato Meslek Yüksek Okulunun jüri üyeliğini yaptığı, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirilen Türkiye Yerel Basın Başarı ödülleri” Ödül töreninde ödüle layık görülen eserler, 7 kategoride jüri özel ve mansiyon ödülleri sahiplerini buldu.
Bölgemiz de yıllardır başarılı bir şekilde internet haberi yayınını yapan ve Genel koordinatörlüğünü Zeki Karadeniz”İn yaptığı (www.bandirmamanset.com) en İyi İnternet Haber Portalı sitesi 2. Ödülüne layık görüldü.
Biz de yeni Erdek Gazetesi adına Zeki Karadeniz'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.



Anahtar Kelimeler: Bandırma Manset’e ödül
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli