Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmalı sanatseverler Exlibris ile tanıştı

Bandırmalı sanatseverler Exlibris ile tanıştı

Bandırma Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Sezin Türkkayanın Exlibris sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.

Bandırma Belediyesi`nin  kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Sezin Türkkaya`nın Exlibris sergisi sanatseverlerle buluşturuldu.
Belediye Kültür Merkezi Salonu`ndaki sergiyi Belediye Başkanı Sedat Pekel açtı. Pekel, açılışta yaptığı konuşmada, 4 yılı aşkın bir süre içersinde de kültür sanat etkinliklerini 360 güne sığdırma anlayışlarını ve çok çeşitlendirerek götürdüklerine dikkati çekerek şunları söyledi:
``Bandırma da sanat, kışın dondurucu soğuk  havada da , yazın kavurucu sıcağında da  sizlerle Bandırmalıları, bölge halkının ufkunu  aydınlatmaya ,ruhuna derinlik katmaya devam ediyor. Gerçekten çok anlamlı, adını ilk kez duyduğumuz bir serginin açılışını gerçekleştiriyoruz.
Bizim görevimiz sanatçıyla sanatçıları bir arada tutmak onları buluşturmak.`` dedi.
Sanatseverler tarafından ilgi ile izlenen sergi açışlında Başkan Sedat Pekel sanatçı Sezin Türkkaya`ya bir plaket verdi.
Exlibris Nedir:  kitapseverlerin kitaplarının iç kapağına yapıştırdıkları, üzerlerinde adlarının ve değişik konularda resimlerin yer aldığı küçük boyutlu eserlerdir. Kitabın kartviziti ya da tapusudur.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli