Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´lı Kadın Girişimcilerden 8 Mart etkinliği

Bandırma´lı Kadın Girişimcilerden 8 Mart etkinliği

Bandırma Ticaret Borsası (BTB) Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Davranış Bilimci ve Uzman Aşkım Kapışmak´ı konuk etti.

Bandırma Ticaret Borsası (BTB) Kadın Girişimciler Kurulu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, Davranış Bilimci ve Uzman Aşkım Kapışmak´ı konuk etti.
Etkinliğin açılış konuşmasını Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Buket Boyacı yaptı.
Bandırma Ticaret Borsası Kadın Girişimciler Kurulu olarak gerçekleştirilen projelerden bahseden Boyacı, ?Çocuklarımıza yönelik kitap ve oyuncak kumbarası, Yerli Malı Haftası etkinlikleri, sinema ve tiyatroyla tanışma günleri, gençlerimize yönelik paramı nasıl yönetebilirim?, Sınav kaygısıyla nasıl baş edebilirim?, İş hayatında kişisel başarı öykü seminerleri; Kadınlarımız yönelik ise Tasarruf bilincini artırma, İş hayatını destekleyici KOSGEB girişimcilik kursları, iş ve akademik alanda başarılı kadınlarla yapılan birçok söyleşi yaptığımız projelerden birkaçıdır. Gelecek projelerimizde de çocuk, kadın ve aile üzerinde önemle durmaya devam edeceğiz.? dedi.
Yapılan etkinlikte birbirinden kıymetli tablolarıyla sergileyen gerek yurt içi gerekse yurt dışında eserleri sergilenen Bandırma´nın değerli sanatçısı Ayten Çağlar´a ve öğrencilerine katkılarından dolayı teşekkür eden Boyacı, davranış bilimleri uzmanı ve yazar kimliği ile tanıdığımız, kadın ve erkek psikolojisi konusunda engin bilgisiyle bizleri daha fazla aydınlatacağına inandığımız Aşkım Bey´in, Bandırma´da olmasından mutluluk duyduklarını belirtti.
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin´de yaptığı konuşmada kadın girişimciliğinin önemine değindi.
Açılış konuşmalarının ardından Davranış Bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak sahneye çıktı. Çok kalabalık bir izleyici kitlesine seslenen Aşkım Kapışmak, kadınlar ve erkeklerin arasındaki farkları verdiği örneklerle anlattı. Salondakilerin de katıldıkları seminer son derece keyifli geçerken, seminer bitiminde sanatçıya günün anısına plaket ve çiçek sunuldu.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli