Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmalı Beşiktaşlılar´dan 20. yıl kutlaması

Bandırmalı Beşiktaşlılar´dan 20. yıl kutlaması

Bandırma Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şeref Figen: ?Spor okullarımızın kapısı yalnız Beşiktaşlılara değil, herkese açık?

Bandırma Beşiktaşlılar Derneği, kuruluşlarının 20. yılını 17 Ekim 2015 günü kutlayacak. Kutlama programı ile ilgili basın toplantısı düzenleyen dernek başkanı Şeref Figen, kutlamanın cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk konulup saygı duruşunda bulunulmasıyla başlanacağını vurgularken, ?O gün, kentimize gelecek futbolda Avrupa şampiyonu olan U-13 takımımızla Bandırma´daki U-13 takımımız bir maç yapacak. Ayrıca, Ayvalık ve Bursa´dan gelecek voleybol takımlarımız da olacak. 20. yılımızı en iyi şekilde kutlayacağız? dedi.
Voleybol ve futbol dallarında faaliyet gösteren Bandırma´daki spor okullarının yalnız Beşiktaşlılara değil, herkese açık olduğunu belirten Figen, şunları söyledi:
?Biz, siyah-beyazlı renklere aşığız ama spor okullarımızın kapısı, spor yapmak isteyen herkese açıktır. Amacımız, sağlıklı genç nesiller yetiştirmektir. Çünkü spor, kötü alışkanlıklardan koruduğu gibi, zeki, atik ve kendine güvenli gençler yetiştirilmesine büyük katkı sağlar. Biz, bu görevi hiçbir kartvizit veya herhangi bir beklenti içinde bulunmaksızın yerine getirme çabası içinde yerine getirme çabası içindeyiz.?
Figen, derneklerinin çatısı altında, 06-13 yaş grubu arasındaki voleybol ve futbol okullarında 170 çocuğa spor yapma olanağı tanıdıklarını vurgularken, derneklerinin çatısı altında yetişen biri forvet, diğer kaleci olmak üzere iki genci, İstanbul´daki Beşiktaş Kulübü´ne gönderdiklerini belirtti. Şeref Figen, ?Bandırma´daki tüm çalışmalarımız, Beşiktaş Jimnastik Kulübü´nün izin ve onayı altında gerçekleşiyor? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli